Κριτικές

Νίκος Α.

Πρίν λίγο καιρό υπέφερα από έντονους πόνους στην περιοχή του αυχένα που προέρχονταν πιθανότατα από παλαιότερο τραυματισμό . (Κάταγμα στην απόφυση του 6ου αυχενικού σπονδύλου. Στην ζωή μου γενικά δεν είμαι υπερβολικός άνθρωπος, δεν είναι όμως υπερβολή να πω ότι σε μόλις τρεις θεραπείες ο κ. Σακελλαρίου με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημα και τους πόνους που είχα. Σήμερα έχω επανέλθει στις καθημερινές δραστηριότητες και το σημαντικότερο μπορώ να παίρνω αγκαλιά την κόρη μου χωρίς ενοχλήσεις. Κώστα σε ευχαριστώ!

Μπούτλας Δημήτριος

Έχοντας ολοκληρώσει την κλινική μου επιτήρηση στο φυσικοθεραπευτήριο του Κ. Σακελλαρίου Manualphysiotherapy έχω αποκομίσει εμπειρία σε διάφορα μυοσκελετικά περιστατικά. Στην κλινική επιτήρηση παρακολούθησα να λαμβάνουν χώρα οι ποίο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες με άμεσα αποτελέσματα στον πόνο και στην λειτουργικότητα. Ακολούθως το σημαντικότερο που αποκόμισα από την κλινική μου επιτήρηση είναι το κομμάτι του clinical reasoning δηλαδή ο τρόπος αιτιολόγησης της κάθε θεραπευτικής παρέμβασης με βάση την περίπτωση του κάθε ασθενή. Τέλος το κομμάτι που με βοήθησε και στην εργασία μου είναι η επικοινωνία με απλά κατανοητά λόγια στον ασθενή για να γίνει και ο ασθενής ενεργός παίχτης στο πρόγραμμα της αποκατάστασης του.

Νικόλαος Λώλης

Είμαι κι εγώ από αυτούς με τους επίμονους πόνους που σας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς ο Κώστας. Ξέρετε,από αυτούς με τα κατεβατά ιστορικού και τα 237 σχόλια από κάτω. Έτσι “πονάμενος σεινάμενος” απευθύνθηκα στον Κώστα προς βοήθεια . Κι εκείνος με αντιμετώπισε με επαγγελματισμό και συναδελφικότητα.
Διαπίστωσα δε, πόσο πολύ απολαμβάνει τον ρόλο του εκπαιδευτικού.
Για να μην γράφω πολλά και βαρετά και σαλιάρικα, ο Κώστας είναι ένας πολύ καλός συνάδελφος κι ένας πολύ ωραίος τύπος.
Τέλος

Θεόδωρος Σαλταβαρέας

Πάσχοντας από απροσδιορίστου μορφής οσφυαλγία με πόνους κατά καιρούς στην μέση με παρέπεμψαν στο κ. Σακελλαρίου και στην ομάδα του. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση με τις τεχνικές manual therapy που εφαρμόζει με πολύ καλά αποτελέσματα. Ξεκινήσαμε με τις θεραπείες αντιμετωπίζοντας τον πόνο και την περιορισμένη κινητικότητα και ολοκληρώσαμε προς το τέλος με ασκήσεις ώστε να έχω επανέλθει πλήρως σωματικά και ψυχολογικά στην καθημερινότητα και στις γυμναστικές μου ασκήσεις. Ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος με πολλά μηχανήματα εκγύμνασης και αποθεραπείας. Θα το συνέστηνα ανεπιφύλακτα!

Μυρσίνη Λαγκαδινού

Εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας. Η αγάπη του για αυτό που κάνει τον οδηγεί στο να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η θεραπεία επικεντρώνεται στο να δώσει λύση στην αιτία του προβλήματος αντιμετωπίζοντας τον άνθρωπο σαν ολότητα και αυτό είναι που κάνει τον Κώστα  να ξεχωρίζει στο επάγγελμα του. Θα μπορούσα να πω κι άλλα. Όπως το ότι η περιέργεια του και η θέληση του να αποκτήσει περισσότερη γνώση τον οδηγεί να ασχοληθεί εξονυχιστικά με το κάθε περιστατικό που αναλαμβάνει.

Χρήστος Σωτηράκης

Μετά από μια μάλλον άστοχη και άκαρπη επιλογή θεραπευτηρίου και την μαζικότητα που έζησα για καμπόσες συνεδρίες, βρέθηκα στο οικογενειακό και άκρως φιλικό περιβάλλον του θεραπευτηρίου του Κώστα Σακελαρίου. Οι διαφορά ήταν χαρακτηριστικές αν όχι κραυγαλέες, όχι μόνο ως προς το ζεστό περιβάλλον και την άμεση οικειότητα που απέπνεε αλλά και – πως αποδείχτηκε – ως προς την αποτελεσματικότητα της αποκατάστασης μου, μετά από την πρόσφατη επέμβαση μηνίσκου. Χωρίς πολύπλοκες μεθόδους και περίτεχνα όργανα, αλλά κυρίως με τεχνικές με τα χέρια, εύστοχες ασκήσεις και ατομική μεταχείριση, ο Κώστας έβρισκε ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο, την πηγή της ενόχλησης. Ένιωθε ότι ένιωθα και αντιμετώπιζε το ζήτημα αποτελεσματικά, με τρόπους απλούς και απόλυτα πειστικούς.

Έχω καταλάβει ότι η καθαρά ανθρώπινη προσέγγιση κάνει την διάφορα σε όλες τις δουλειές που σχετίζονται άμεσα με τους συνανθρώπους μας, αλλά στην περίπτωση της φυσικοθεραπείας, είναι παράγοντας καθοριστικός. Όρεξη για δουλειά, συνεχή ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις, φιλικότητα και χιούμορ και κυρίως αποτελεσματικότερα ήταν όλα τόσο εμφανή στο θεραπευτήριο του Κώστα.

 Κώστα σ’ ευχαριστώ πολύ!»

Γιώργος Γεωργάς Γυμναστής , προπονητής ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Body Solutions

 Με των Κώστα γνωριζόμαστε από το 2014 και μέχρι σήμερα αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές μου σε θέματα που άπτονται της φυσικοθεραπείας. Έχουμε συνεργαστεί αποτελεσματικά αρκετές φορές και συνήθως με ασκούμενους που αντιμετωπίζουν ευαισθησία στην περιοχή της μέσης. Ο Κώστας εκτός από αξιόπιστος συνεργάτης είναι και ένας εξαιρετικός επιστήμονας με πολύ σφαιρική γνώση γύρω από την σύγχρονη φυσικοθεραπεία. Κατά καιρούς οι δικτυακές μας συζητήσεις καθώς και οι δημοσιεύσεις του με έχουν προβληματίσει δημιουργικά συνεισφέροντας στην εξέλιξη του γνωστικού μου επιπέδου. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Κώστα για την επιστημονική του κατάρτιση και την επαγγελματική του επάρκεια σε κάθε άνθρωπο που προσπαθεί να διαχειριστεί τον μυοσκελετικό πόνο και να βελτίωση την κινητική και λειτουργική του απόδοση

Φούφα Ζωή

Είχα πρόβλημα με τον αυχένα μου. Είχα ξανακάνει φυσικοθεραπεία στο παρελθόν αλλά δεν είχα μείνει ευχαριστημένη. Τα αποτελέσματα των συνεδριών ήταν εμφανή από την αρχή. Βέβαια δεν είναι μόνο η προσεκτική δουλειά, αλλά και η προσωπική επαφή και η προσπάθεια να αντιμετωπίσετε κάθε φορά το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζω. Επίσης προσωπικά δίνω ιδιαίτερη σημασία στον άνθρωπο και τη συμπεριφορά του και εδώ είναι πραγματικά ευεργετική. Ανεπιφύλακτα σας συστήνω σε φίλους και συγγενείς για την άψογη δουλειά σας, τον επαγγελματισμό σας και τη ζεστασιά σας

Andreea Broasca Ρουμανία

I met Kostas in 2016 during his educational program in Romania in the presentation tour. In just one meeting he managed to convince me that he is a good professional from which I have much to learn. A year later, I chose to attend the courses of this program and my assumptions became certainty. I already attended more than half of the program and I don’t regret it at all. I truly recommend him both as a mentor and as a professional. He is a physiotherapist who always answers all the questions one might have and, the most important thing to remember about him, he knows how to guide you so you understand the pain mechanism of every patient who puts his trust in you. Thank you, Kostas, for all your information and wisdom!

Πυλαρινού Ειρήνη

Είχα πόνο στη σπονδυλική στήλη. Με σύστησε κάποιος συνάδελφός σας μιλώντας για τακαλύτερα λόγια για εσάς. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι ασκήσεις που ήταν εξειδικευμένες για το πρόβλημά μου. Ανακουφίστηκα σε μεφάλο βαθμό. Μου άρεσε η προσέγγισή σας στο πρόβλημά μου. Η ευγένεια και η φιλική αντιμετώπιση από εσάς και τους συνεργάτες σας είναι χαρακτηριστικό σας. Σας ευχαριστώ πολύ

Peter Schuster Γερμανία

 I know Kostas since 1997 as a physio and long learner. We had the chance to exchange knowledge and professional experiences. He has developed his manual therapy skills in an open and scientific way and this is how he inspires his students too. I would recommend him as a clinician and as a teacher and I would also like to have the chance to work with him again.

Σαράντης Νικολαίδης

Η γνωριμία μας με τον κ. Σακελλαρίου έγινε το 2013, όταν αποφάσισα να συμμετάσχω στο σεμιναριακό κύκλο σπουδών του manual therapy. Ο κ. Σακελλαρίου υπήρξε ένας εξαιρετικός συνάδελφος που μας δίδαξε τη φιλοσοφία του manual therapy, καθώς επίσης και μια σειρά από τεχνικές αξιολόγησης και θεραπείας, δίνοντας μας τη δυνατότητα να είμαστε πιο αποτελεσματική στη θεραπευτική μας παρέμβαση. Με το κ. Σακελλαρίου είχα την τιμή επίσης να βρεθούμε στην ίδια στρογγυλή τράπεζα αναλύοντας τη θεματολογία του μακροχρόνιου πόνου, στο πανελλήνιο συνέδριο φυσικοθεραπευτών το 2014. Είναι ένας συνάδελφος με τον οποίο έχουμε συζητήσει περιστατικά τα οποία μπορεί να μας έχουν προβληματίσει, δίνοντας μας χρήσιμες συμβουλές με τις οποίες μπορέσαμε να συνεχίσουμε την θεραπευτική μας παρέμβαση. Είναι ιδιαίτερη τιμή να έχω γνωρίσει τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο τον κ. Κώστα  Σακελλαρίου, γιατί αποτελεί ένα ιδιαίτερο άνθρωπο και επιστήμονα που θα βρεθεί κοντά σου δίνοντας σου χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές!

Σπάρτακος Ιωάννης Κόκας

Επειδή θεωρώ τον άνθρωπο πιο σημαντικό απ τον επιστήμονα θα ξεκινήσω λέγοντας οτι, απ την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε δεν μπόρεσα ποτέ να τον αποκαλέσω κ. Σακελλαρίου. Ήταν τόσο απλός και προσιτός που ο πληθυντικός δεν χωρούσε. Ογκόλιθος της σύγχρονης φυσικοθεραπείας, εξακολουθεί ακόμα και προσπαθεί να εναρμονίσει  την δύσκολη-δυσκινητη ελληνική φυσιοθεραπευτική πραγματικότητα με την ερευνητική – παγκόσμια, πολλές φορές με προσωπικό κόστος. Το τριτοβάθμιο  ίδρυμα από όπου αποφοίτησα μου έδωσε το δικαίωμα να ονομάζομαι φυσικοθεραπευτής, αλλά ο Κώστας και όμοιοι του μου μαθαίνουν ακόμα τι σημαίνει αυτό, και πως να γίνω καλύτερος. Κώστα μου σε ευχαριστώ!

Φώσκολου Βικτωρία

Το πρόβλημα που ήρθα να αντιμετωπίσω σ’ εσάς ήταν πόνος σε πόδι και γλουτό και είχα διαγνωσθεί με τροχαντερίτιδα. Με σύστησε ένας γνωστός μου φυσικοθεραπευτής λέγοντας πως αφού δεν βρήκα λύση αλλού μόνο εκεί θα γίνω καλά. Είχα  κάνει αρκετές φυσικοθεραπείες όχι μόνο χωρίς αποτέλεσμα αλλά με χειροτέρευσαν κιόλας . Στην πρώτη επίσκεψη κατάλαβα ότι ο κ. Σακελλαρίου είναι γνώστης, κατάλαβε ποιο ήταν το πρόβλημά μου, συνεπώς θα μπορέσει να το λύσει. Βοηθήθηκα κυρίως με ασκήσεις. Δεν έχω ξαναπονέσει ενώ κούτσαινα για καιρό. Πολύ ωραίο περιβάλλον, καθαρό, όλοι ήταν ευγενικοί και μου έδιναν τη σημασία που έπρεπε. Από την πρώτη επίσκεψη πίστεψα ότι θα θεραπευτώ, είναι γνώστης, πίστεψα σε αυτόν. Αφού έγινα καλά εγώ, όσοι γνωστοί με έβλεπαν δεν το πίστευαν και ήθελαν να έρθουν από μόνοι τους, οπότε φυσικά και θα σύστηνα οποιονδήποτε στον κ. Σακελλλαρίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, ζούσα πολύ άσχημα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Ιωάννης Χατζηδημητρίου

Ο Κώστας Σακελλαρίου είναι ένας αξιόλογος συνάδελφος από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα, σχετικά με το χώρο του manual therapy και ένας από τους ανθρώπους που με ενέπνευσαν να ασχοληθώ. Σε πολλά περιστατικά ζήτησα τη γνώμη του για καθοδήγηση, ως πιο έμπειρος και πάντα υπήρξε μέντορας μου. Ακόμα και σήμερα είναι ένας άνθρωπος που συνεχίζει και εμπνέει τους νέους συναδέλφους και  προάγει την επιστήμη μας

Καλλιόπη Σπυροπούλου

Εδώ και 8-9 μήνες είχα  έντονο πιάσιμο και αίσθηση  τεντώματος σε κινήσεις του αυχένα μου, ενώ  όταν πίεζα  τα σημεία που με ενοχλούσαν πονούσα χειρότερα. Η ένταση του πιασίματος όλο αυτό τον καιρό ήταν  8 όταν η χειρότερη ενόχληση βαθμολογείται με 10. Με πονούσε ακόμη και το βράδυ. Η ενόχληση αυτή ήταν γενικευμένη και στην πλάτη αλλά με περισσότερη ένταση στον αυχένα. Το πρωί ξυπνούσα λίγο πιο πιασμένη και μετά από λίγο η ένταση έφτανε στο μέγιστο . Όσο προχωρούσε  η μέρα αυξανόταν η αίσθηση της κούρασης και αν πήγαινε μέχρι το απόγευμα χωρίς διάλειμμα θα πιάσει και πονοκέφαλος. Είχα και πονοκέφαλο  1-2 φορές την εβδομάδα. Το περιβάλλον του φυσικοθεραπευτηρίου είναι πολύ ευχάριστο περιβάλλον και ο πιο δυνατός και επίμονος πόνος ξεχνιέται από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε.

Σταύρος Δοξαστάκης

Εξαίρετος συνάδελφος και ιδανικός εκπαιδευτής. Ο μόνος που συνδυάζει άριστα κλινική εμπειρία και γνωστική επάρκεια στον τομέα την μυοσκελετικής φυσικοθεραπείας. Σε έναν προσεγμένο και μοντέρνο χώρο, δίνει το 100% σε κάθε ασθενή, με σεβασμό, φροντίδα και αποτελεσματικότητα. Ο κ. Σακελλαρίου ως ολοκληρωμένος μυοσκελετικός φυσικοθεραπευτής δεν θα σταθεί απλά στο σύμπτωμα και στην ιατρική διάγνωση. Μέσα από μια λεπτομερή λήψη ιστορικού και από μια ενδελεχή κλινική και λειτουργική αξιολόγηση του προβλήματος σας θα συνεκτιμήσει οποιαδήποτε διαταραχή που μπορεί να συνδέεται με το μυοσκελετικό σας σύστημα και θα σας επεξηγήσει επακριβώς τους μηχανισμούς πρόκλησης του πόνου. Έτσι θα λάβετε μια ολιστική προσέγγιση στο πρόβλημα σας με σίγουρα αποτελέσματα

Γρηγόρης Χαμογεωργάκης

Θεωρώ τον Κώστα Σακελλαρίου ” πνευματικό πατέρα” μου, μιας και χωρίς τη γνωριμία μας, δε θα είχα ανακαλύψει ποτέ την πραγματική φυσικοθεραπεία. Ο Κώστας με έκανε να αγαπήσω ξανά την επιστήμη μας σε μια περίοδο που είχε αρχίσει να κλονίζεται η σχέση μου μαζί της.

Οι γνώσεις και η αγάπη του για την επιστήμη μας σε συνδυασμό με τον φοβερό του χαρακτήρα είναι το απόλυτο εχέγγυο για μια αποτελεσματική θεραπεία σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ο ασθενής. Θα του χρωστάω πάντα γιατί χωρίς αυτόν δε θα είχα γίνει αυτό που μπορούσα να γίνω.

Βλάμη Αθανασία

Είχα αυχενικό σύνδρομο και πόνο στον ώμο. Αποφάσισα να έρθω σε εσάς γιατί είχα ακούσει θετικές κριτικές. Είχα ξανακάνει φυσικοθεραπεία στο παρελθόν αλλά αποφάσισα να σας εμπιστευτώ λόγω των καλών συστάσεων. Με βοηθήσατε αρκετά, ένιωσα αμέσως ανακούφιση. Ο πόνος μειώθηκε και η κινήσεις βελτιώθηκαν. Ο βελονισμός με βοήθησε περισότερο και μου άρεσαν οι μαλάξεις στην πάσχουσα περιοχή. Επίσης μου άρεσε πολύ η φιλοξενία σας. Φυσικά και θα σας σύστηνα για τον επαγγελματισμό σας. Να συνεχίσετε έτσι.

Μυρσίνη Πετρούλια

Είχα ρήξη έσω- έξω μηνίσκου, ιγνυακή κύστη , υγρό στην άρθρωση και μηχανική εμπλοκή στο γόνατο. Αποφάσινα να εμπιστευτώ έναν φυσικοθεραπευτή από το να ακολουθήσω την προτροπή τριών γιατρών για άμεσο χειρουργείο. Χωρίς να έχω ξανακάνει φυσικοθεραπεία αποφάσισα να έρθω εδώ έχοντας παρακολουθήσει τη δουλειά σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Από το πρώτο κι όλας ραντεβού, μετά από αναλυτική διερεύνηση του προβλήματος, υπήρξε μικρή βελτίωση στη μηχανική εμπλοκή. Οι ασκήσεις με βοήθησαν πολύ και μετά από 10 ραντεβού το πρόβλημά μου αποκαταστάθηκε. Ο χώρος πάντα καθρός , με ωραία μουσική. Το χαμόγελο, η ευγένεια και η εξυπηρέτηση σε προδιαθέτουν θετικά. Γενικά οι άνθρωποι αυτοί από την πρώτη στιγμή κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου και πραγματικά με βοήθησαν ουσιαστικά. Εννοείται ότι έχω ήδη συστήσει το κέντρο σας σε φίλους και γνωστούς ανεπιφύλαχτα.

Φώτης Αγγελίδης

Επισκέφτηκα τον Κ. Σακελλαρίου το 2002 εντελώς τυχαία μετά από έναν τραυματισμό που είχα στο μπάσκετ. Έκτοτε με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω διάφορους τραυματισμούς που είχα λόγω της έντονης ενασχόλησης μου με τον αθλητισμό. Άνθρωπος που συνεχώς ενημερώνεται για τις νέες μεθόδους αποκατάστασης, επαγγελματίας στην συμπεριφορά, αποτελεσματικός στην εύρεση της αιτίας του προβλήματος αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Τόλια Έφη

Είχα μικρορήξη υπερακανθίου στροφικού πετάλου στον ώμο. Διάλεξα να έρθω σ’ εσάς γιατί με σύστησε μια φίλη μου και επειδή όταν συζητήσαμε μου είπατε ότι θα κάνουμε ασκήσεις ενδυνάμωσης που το χρειαζόμουν σύμφωνα με τους γιατρούς. Είχα κάνει 10 φυσικοθεραπείες με μηχανήματα για το ίδιο πρόβλημα. Η θεραπεία μου σ’εσάς περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις με λάστιχα, βάρη και τροχαλίες. Με βοήθησε στο να δυναμώσει ο ώμος μου και να μειωθεί ο πόνος. Μου άρεσε πολύ το μηχάνημα tecar. Επίσης στα συν έχω να προσθέσω το καθαρό περιβάλλον και τη φιλική προσέγγιση.

Σταυρούλα Α.

Ο κ. Σακελλαρίου είναι πάνω από όλα άνθρωπος και δεν κοιτά τον ασθενή του στην τσέπη. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και έχω να λέω τα καλύτερα γενικώς. Μου εξήγησε τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στο πρόβλημά μου και ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει μαζί μου και μετά τη  θεραπεία για να δει πώς πηγαίνω.

Σοφία Φούντα

Ο Κ. Σακελλαρίου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, συνάδελφος και καθηγητής, με μεγάλο μεράκι και αγάπη για τη δουλειά του. Γνωρίζοντάς τον μέσα από το μεταπτυχιακό μου σεμηνάριο της Hellenic-OMT-diploma αντιλήφθηκα το πάθος του για τη φυσικοθεραπεία καθώς επισης μου το μετέδωσε! Είναι ένας άνθρωπος πρόθυμος να βοηθήσει τους νεότερους του επαγγέλματος και μέσα από αυτό να βοηθήσει στην εξέληξη της φυσικοθεραπείας. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψω να αναφερθώ στο ιδιαίτερο χιούμορ του Κώστα.

Φαρδή Πασχαλιά

Το πρόβλημά μου ήταν κάταγμα στο θώρακα λόγω οστεοπόρωσης. Σας βρήκα τυχαία μέσω internet . Μου άρεσε η άμεση ανταπόκριση στην τηλεφωνική επικοινωνία .Βοηθήθηκα με διάφορες ασκήσεις και μηχανήματα. Το μασάζ το απολάμβανα. Περισσότερο βέβαια νομίζω ότι με ανακούφιζαν οι ασκήσεις με την τροχαλία και η ηλεκτροθεραπεία. Μου άρεσε πολύ η οικειότητα, το θάρρος που αισθάνεσαι μπαίνοντας και η ευγένεια σας. Εννοείται ότι θα σύστηνα οποιονδήποτε έχει κάποιο πρόβλημα σε εσάς γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Εύχομαι να είστε καλά και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας πάντα πρόθυμα και με χαμόγελο.

Πέτσας Παναγιώτης

Κατ’ αρχάς σας σύστησε σε εμένα συνάδελφός σας από την επαρχία όπου διέμενα και έκανα φυσικοθεραπείας εαυτόν. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μέση και τον αυχένα μου. Πρέπει σε τακτικά χρονικά διαστήματα να κάνω φυσικοθεραπεία για να ανακουφίζεται η σπονδυλική μου στήλη λόγω της βαριάς εργασίας μου. Νοιώθω ότι απελευθερώνονται τα νεύρα μου και σταματούν οι πόνοι. Το κάθε μέρος της θεραπείας βοηθάει ξεχωριστά. Είναι όλα σημαντικά με πρωταρχικό τις τεχνικές με τα χέρια. Το περιβάλλον με ευχαριστεί με την ηρεμία του και την ευγένεια των φυσικοθεραπευτών. Σας έχω συστήσει ήδη σε αρκετό κόσμο , είμαι πολύ ευχαριστημένος και γι αυτό έρχομαι σε εσάς χωρίς ενδοιασμό.

Ιφιγένεια Σφακιανάκη

Η συνεργασία μου με τον Κώστα Σακελλαρίου ξεκίνησε το 2015 και ήταν αρκετή ώστε να καταλάβω την ποιότητα του ως φυσικοθεραπευτή αλλά και ως άνθρωπο. Νιώθω τυχερή που βρέθηκα κοντά του, στο εργασιακό του περιβάλλον και μέσω της εμπιστοσύνης που μου έδειξε είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον τρόπο που με όρεξη, γνώση και πολύ χιούμορ αντιμετωπίζει τον κάθε του ασθενή.

Δρ. Αναστάσιος Μουρίκης, Ορθοπεδικός Χειρουργός

«Είχα την ευτυχία να συνεργαστώ με τον Κύριο Σακελλαρίου σε δύσκολες περιπτώσεις ασθενών. Από τα αποτελέσματα έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος και επίσης από την όλη του προσέγγιση. Άριστος επαγγελματίας, βαθειά καταρτισμένος, προσηνής με ιδιαίτερη αφοσίωση στις αξίες της ομαδικής προσέγγισης στη θεραπεία των ασθενών».

Βολιώτης Κώστας

Εξαίρετος φυσικοθεραπευτής με πλήρη γνώση του αντικειμένου, ενημερωμένος για τις τελευταίες τάσεις και προσεγγίσεις, ηθικός και πάνω απ’ όλα άνθρωπος

Μαρία Δ.

Ηρθα σε εσάς για αποκατάσταση μετά από χειρουργική αντιμετώπιση κατάγματος επιγονατίδας. Δεν είχα ξανακάνει φυσικοθεραπεία στο παρελθόν. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι διάφορες ασκήσεις. Μπορώ και κινούμαι πλέον χωρίς βοήθεια. Εκτός από τη δουλειά σας μου άρεσαν επίσης η ευγένεια, η προθυμία, ο επαγγελματισμός και η ευσυνειδησία σας. Σίγουρα θα σας σύστηνα και σε άλλους. Πολλές ευχές για συνέχεια στο έργο σας.