Κριτικές

Αθανάσιος Τσε.

Ήρθα σ’ εσάς λόγω τρισφύριου κατάγματος ποδοκνημικής άρθρωσης. Δεν είχα κάνει φυσικοθεραπεία ποτέ πριν. Επαγγελματισμός, ειλικρίνεια, άψογο και έμπειρο προσωπικό. Η κίνηση της άρθρωσης αποκαταστάθηκε πλήρως και αρκετά γρήγορα. Άψογη κινησιοθεραπεία. Πάντα με αντιμετώπιζαν φιλικά και υπήρχε συνεχής ενημέρωση για το πρόβλημά μου. Εννοείται ότι θα σας σύστηνα σε οποιονδήποτε φίλο ή γνωστό.

Ιωάννης Βερέμης

Είχα την χαρά και την τιμή να παρακολουθήσω τα εξειδικευμένα σεμινάρια στην μυοσκελετική Φυσιοθεραπεία  του Κώστα τα οποία μου πρόσφεραν πάρα πολλά εφόδια στην δουλειά μου με υπέροχα αποτελέσματα. Βέβαια, εκτός από εξαιρετικός δάσκαλος, ο Κώστας είναι και ένας έμπειρος Φυσιοθεραπευτής ο οποίος γνωρίζει πως να αντιμετωπίζει όχι μόνο το σύμπτωμα αλλά και την αίτια ενός μυοσκελετικού συνδρόμου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μακροπρόθεσμη λύση του προβλήματος, γεγονός το όποιο δεν είναι εφικτό όταν εφαρμόζεται απλή συμπτωματική θεραπεία το όποιο έχει σαν αποτέλεσμα την πρόσκαιρη και εν μέρη μείωση των συμπτωμάτων. Κατά την γνώμη μου, η επιτυχία της προσέγγισης που εφαρμόζει ο Κώστας συσχετίζεται με την συνεχή επιστημονική ενημέρωσή του, την μακροχρόνια εμπειρία του και τέλος με το ότι ακούει προσεκτικά τους ασθενείς του.

Μπούτλας Δημήτριος

Έχοντας ολοκληρώσει την κλινική μου επιτήρηση στο φυσικοθεραπευτήριο του Κ. Σακελλαρίου Manualphysiotherapy έχω αποκομίσει εμπειρία σε διάφορα μυοσκελετικά περιστατικά. Στην κλινική επιτήρηση παρακολούθησα να λαμβάνουν χώρα οι ποίο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες με άμεσα αποτελέσματα στον πόνο και στην λειτουργικότητα. Ακολούθως το σημαντικότερο που αποκόμισα από την κλινική μου επιτήρηση είναι το κομμάτι του clinical reasoning δηλαδή ο τρόπος αιτιολόγησης της κάθε θεραπευτικής παρέμβασης με βάση την περίπτωση του κάθε ασθενή. Τέλος το κομμάτι που με βοήθησε και στην εργασία μου είναι η επικοινωνία με απλά κατανοητά λόγια στον ασθενή για να γίνει και ο ασθενής ενεργός παίχτης στο πρόγραμμα της αποκατάστασης του.

Λία Παπαγεωργοπούλου

Άριστη δουλειά ,πραγματικός επιστήμονας δεν κάνει απλά φυσικοθεραπεία αλλά ενδιαφέρεται και για την λύση του προβλήματος. Επικεντρώνεται στην ανανέωση ιστών και το ένιωσα και για τα προβλήματα που δεν λύνονται, όπως μερικά από τα δικά μου, αισθάνεσαι τουλάχιστον πολύ καλύτερα και μεγάλη ανακούφιση. Προσωπικά τους πόνους της μέσης μου δεν τους θυμάμαι πια. Εγώ πετάω άλλοι θα κυκλοφορούσαν με μπαστούνι στη θέση μου. Δίνει ώθηση στον οργανισμό για εξέλιξη προς τον τομέα της υγείας .Ο τρόπος που δουλεύει κάνει την θεραπεία να μην εστιάζει στην συντήρηση απλά αλλά στη βελτίωση μου. Η επιτυχία οφείλεται στη σχέση εμπιστοσύνης ασθενούς –φυσικοθεραπευτή που δημιούργησε. Την πρώτη φορά που ήρθα θυμάμαι μου είπε ότι αυτό που θέλω να καταφέρουμε είναι να μην εξαρτάστε από μένα.

Σταύρος Δοξαστάκης

Εξαίρετος συνάδελφος και ιδανικός εκπαιδευτής. Ο μόνος που συνδυάζει άριστα κλινική εμπειρία και γνωστική επάρκεια στον τομέα την μυοσκελετικής φυσικοθεραπείας. Σε έναν προσεγμένο και μοντέρνο χώρο, δίνει το 100% σε κάθε ασθενή, με σεβασμό, φροντίδα και αποτελεσματικότητα. Ο κ. Σακελλαρίου ως ολοκληρωμένος μυοσκελετικός φυσικοθεραπευτής δεν θα σταθεί απλά στο σύμπτωμα και στην ιατρική διάγνωση. Μέσα από μια λεπτομερή λήψη ιστορικού και από μια ενδελεχή κλινική και λειτουργική αξιολόγηση του προβλήματος σας θα συνεκτιμήσει οποιαδήποτε διαταραχή που μπορεί να συνδέεται με το μυοσκελετικό σας σύστημα και θα σας επεξηγήσει επακριβώς τους μηχανισμούς πρόκλησης του πόνου. Έτσι θα λάβετε μια ολιστική προσέγγιση στο πρόβλημα σας με σίγουρα αποτελέσματα

Benjamin Bories

After an important knee surgery and being a student for a few months in Greece (and not speaking Greek) it was a relief to find mr Sakellariou for my physio therapy.
Not only was he good as a physio therapist and gave me back hope when orthopedist were telling me I should forget about all sports, but he is also really friendly and we had some nice chat in English (his english is perfect) and even in French.
I will highly recommend him for English speakers looking for a highly competent physiotherapist in Athens.
Moreover Mr Sakellariou had been really helpful regarding dealing with my German insurance.

Sundeep Kular

As a flight attendant for a Canadian airline I had recently injured my back. I live in Athens and was looking for a physiotherapist who could communicate in english and also help me with any forms required for my employer. Not only is Kostas an excellent physiotherapist with his knowledge but he has a great sense of humour it made my weekly appointments worthwhile. Over the course of 3 months he helped me build me strength,to return to my full duties at work. His practice and employers are exceptional and I would highly recommended him to anyone.

Νικόλαος Λώλης

Είμαι κι εγώ από αυτούς με τους επίμονους πόνους που σας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς ο Κώστας. Ξέρετε,από αυτούς με τα κατεβατά ιστορικού και τα 237 σχόλια από κάτω. Έτσι “πονάμενος σεινάμενος” απευθύνθηκα στον Κώστα προς βοήθεια . Κι εκείνος με αντιμετώπισε με επαγγελματισμό και συναδελφικότητα.
Διαπίστωσα δε, πόσο πολύ απολαμβάνει τον ρόλο του εκπαιδευτικού.
Για να μην γράφω πολλά και βαρετά και σαλιάρικα, ο Κώστας είναι ένας πολύ καλός συνάδελφος κι ένας πολύ ωραίος τύπος.
Τέλος

Τόλια Έφη

Είχα μικρορήξη υπερακανθίου στροφικού πετάλου στον ώμο. Διάλεξα να έρθω σ’ εσάς γιατί με σύστησε μια φίλη μου και επειδή όταν συζητήσαμε μου είπατε ότι θα κάνουμε ασκήσεις ενδυνάμωσης που το χρειαζόμουν σύμφωνα με τους γιατρούς. Είχα κάνει 10 φυσικοθεραπείες με μηχανήματα για το ίδιο πρόβλημα. Η θεραπεία μου σ’εσάς περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις με λάστιχα, βάρη και τροχαλίες. Με βοήθησε στο να δυναμώσει ο ώμος μου και να μειωθεί ο πόνος. Μου άρεσε πολύ το μηχάνημα tecar. Επίσης στα συν έχω να προσθέσω το καθαρό περιβάλλον και τη φιλική προσέγγιση.

Τζένη Κοφίτσα

Ήρθα σ΄ εσάς λόγω πόνου στη μέση και στο πόδι. Είχα έρθει και παλαιότερα. Επειδή είχα μείνει ευχαριστημένη αποφάσισα να ξαναέρθω. Την πρώτη φορά που ήρθα έμαθα πολλές ασκήσει που βοηθούν τα χέρια και γενικότερα  για ενδυνάμωση. Η ηλεκτροθεραπεία νομίζω ότι με βοήθησε αρκετά όσον αφορά τον πόνο. Ο χώρος έιναι πάντα φιλόξενος, καθαρός και έχει πολύ όμορφη μουσική κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Θα σας σύστηνα ανεπιφύλακτα σε κάποιον φίλο με πρόβλημα ώστε να έχει άμεσα αποτελέσματα και γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο.

Βλάμη Αθανασία

Είχα αυχενικό σύνδρομο και πόνο στον ώμο. Αποφάσισα να έρθω σε εσάς γιατί είχα ακούσει θετικές κριτικές. Είχα ξανακάνει φυσικοθεραπεία στο παρελθόν αλλά αποφάσισα να σας εμπιστευτώ λόγω των καλών συστάσεων. Με βοηθήσατε αρκετά, ένιωσα αμέσως ανακούφιση. Ο πόνος μειώθηκε και η κινήσεις βελτιώθηκαν. Ο βελονισμός με βοήθησε περισότερο και μου άρεσαν οι μαλάξεις στην πάσχουσα περιοχή. Επίσης μου άρεσε πολύ η φιλοξενία σας. Φυσικά και θα σας σύστηνα για τον επαγγελματισμό σας. Να συνεχίσετε έτσι.

Ρεα Δ

Ηρθα για ένα χρόνιο πρόβλημα στον ώμο. Σας γνώρισα μέσω της μητέρας μου που είχε έρθει για αποκατάσταση μετά από κάταγμα επιγονατίδας και είχε εκτιμήσει τον επαγγελματισμό, τις γνώσεις αλλά και την ανθρώπινη επαφή. Μου δείξατε ακριβώς τις ασκήσεις που χρειάζομαι για να ξεπεράσω το πρόβλημά μου. Συνεχίζω τις ασκήσεις και νοιώθω ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται πολύ καλά, ενώ θεωρούσα ότι θα «ζήσω μαζί του». Μεταδίδετε μια σιγουριά γι’αυτό που κάνετε και κάνετε τον ασθενή να νοιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Σίγουρα θα σας σύστηνα σε φίλους ή συγγενείς για όλους τους παραπάνω λόγους, συν το πολύ ευχάριστο περιβάλλον στο χώρο σας.

Δημήτριος Μακρόπουλος

Ο Κώστας ίσως είναι από τους ελάχιστους τόσο έμπειρους αλλά ταυτόχρονα σύγχρονους φυσικοθεραπευτές, που συνεχώς αναθεωρεί και προσεγγίζει τις θεραπείες του σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα αποκατάστασης για να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους ασθενείς του. Εμείς που τον είχαμε σαν δάσκαλο τον έχουμε ως πρότυπο όχι μόνο σαν φυσικοθεραπευτή αλλά και σαν άνθρωπο.

Peter Schuster Γερμανία

 I know Kostas since 1997 as a physio and long learner. We had the chance to exchange knowledge and professional experiences. He has developed his manual therapy skills in an open and scientific way and this is how he inspires his students too. I would recommend him as a clinician and as a teacher and I would also like to have the chance to work with him again.

Νικόλαος Αποστολίδης

Κώστας Σακελλαρίου : Ο φυσικοθεραπευτής που άλλαξε στην Ελλάδα τον τρόπο προσέγγισης του ασθενή όταν αυτός ζητάει τη βοήθειά μας για να θεραπευτεί. Ο άνθρωπος που έβαλε τέλος στα δεδομένα της εποχής (Διαθερμίες, Υπέρηχο, LASER, Παγοθεραπείες) και έδωσε έμφαση στη λεπτομερή εξέταση του ασθενή με ένα πραγματικό και δομημένο κλινικό τρόπο σκέψης που θα μας οδηγήσει μεθοδικά να βρούμε το αίτιο του προβλήματος, και να δώσει έμφαση στην κατάλληλη τεχνική manual therapy για να το θεραπεύσουμε και να μη χάνουμε χρόνο απλά στα συμπτώματα του ασθενή.

Τσίγκανου Ιωάννα

Είχα ανάγκη για φυσικοθεραπεία μετά από κάταγμα έξω σφυρού. Δεν είχα ξανακάνει φυσικοθεραπεία άλλη φορά. Μου σύστησε το συγκεκριμένο φυσικοθεραπευτήριο συγγενικό μου πρόσωπο(ιατρός). Θεωρώ ότι οι φυσικοθεραπείες που έκανα με βοήθησαν σημαντικά για να αποκτήσω τη δύναμη που έιχε χάσει το πόδι λόγω του κατάγματος και της ακινησίας που ακολούθησε. Επίσης η φυσικοθεραπεία με βοήθησε από κάποιους πόνους που είχα στην περιοχή του κατάγματος.

Αναστάσιος Κουρτίδης

Ο κύριος Σακελλαρίου είναι άψογος ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας συνάδελφος Φυσικοθεραπευτής. Είναι ένας από τους καλύτερους γνώστες του αντικειμένου. Ως μαθητής του στο HOMTD το προσυπογράφω και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Δημήτριος Τσαμουρτζής

Ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός θεραπευτής και ένας εξαιρετικός δάσκαλος. Μου άλλαξε τον τρόπο που βλέπω την φυσικοθεραπεία και με βοήθησε να γίνω και εγώ με τη σειρά μου καλύτερος φυσικοθεραπευτής!

Αθανάσιος Τουρτούρης

Εξαιρετικός Φυσικοθεραπευτής, ο καλύτερος στο manual therapy , εξαιρετικός δάσκαλος, ευχάριστος χαρακτήρας. Τιμή που υπήρξα μαθητής σου, εκτίμηση απεριόριστη στο πρόσωπο σου, συνέχισε να αναβαθμίζεις τη φυσικοθεραπεία

Αβδούση Ελένη

O Κύριος Σακελλαρίου είναι ένας άρτιος επιστήμονας με συνεχείς επιμορφώσεις πάνω στο αντικείμενο της επιστήμης του. Η εμπειρία του ως εργαστηριουχος Φυσικοθεραπευτής αλλά και ως εκπαιδευτής manual therapy και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τον κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα σε αρκετούς Φυσικοθεραπευτές στη χωρά μας.

Νίκος Α.

Πρίν λίγο καιρό υπέφερα από έντονους πόνους στην περιοχή του αυχένα που προέρχονταν πιθανότατα από παλαιότερο τραυματισμό . (Κάταγμα στην απόφυση του 6ου αυχενικού σπονδύλου. Στην ζωή μου γενικά δεν είμαι υπερβολικός άνθρωπος, δεν είναι όμως υπερβολή να πω ότι σε μόλις τρεις θεραπείες ο κ. Σακελλαρίου με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημα και τους πόνους που είχα. Σήμερα έχω επανέλθει στις καθημερινές δραστηριότητες και το σημαντικότερο μπορώ να παίρνω αγκαλιά την κόρη μου χωρίς ενοχλήσεις. Κώστα σε ευχαριστώ!

Σταυρούλα Α.

Ο κ. Σακελλαρίου είναι πάνω από όλα άνθρωπος και δεν κοιτά τον ασθενή του στην τσέπη. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και έχω να λέω τα καλύτερα γενικώς. Μου εξήγησε τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στο πρόβλημά μου και ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει μαζί μου και μετά τη  θεραπεία για να δει πώς πηγαίνω.

Γερασιμάτος Εμμανουήλ

Το πρόβλημά μου ήταν χρόνιος πόνος στην μέση. Με παρότρυνε γνωστός μου ρευματολόγος. Λόγω της εμπιστοσύνης μου στο γιατρό αποφάσισα να έρθω. Είχα κάνει προηγούμενες θεραπείες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με τη φυσικοθεραπεία έγινε μυική ενδυνάμωση στο σώμα και έμαθα να κινούμαι και να στηρίζω το σώμα μου καλύτερα. Περισσότερο νομίζω με βοήθησαν ασκήσεις τυπου «σανίδα» και η ενδυνάμωση στα πόδια. Αυτό που μου άρεσε σ’ εσάς ήταν η γνώση επί του θέματος, η ενθάρρυνση και η φιλική αντιμετώπιση. Επίσης η διαφορετική απόψη στην αντιμετώπιση του προβλήματος(συνήθως οι γιατροί προτείνουν φάρμακα και ακινησία). Για όλους αυτούς τους λόγους θα σας σύστηνα ανεπιφύλαχτα σε οποιονδήποτε γνωστό μου. Ευχαριστώ πολύ για όλα και ελπίζω να μεταφερθείτε και στο Περιστέρι που μένω.

Andreea Broasca Ρουμανία

I met Kostas in 2016 during his educational program in Romania in the presentation tour. In just one meeting he managed to convince me that he is a good professional from which I have much to learn. A year later, I chose to attend the courses of this program and my assumptions became certainty. I already attended more than half of the program and I don’t regret it at all. I truly recommend him both as a mentor and as a professional. He is a physiotherapist who always answers all the questions one might have and, the most important thing to remember about him, he knows how to guide you so you understand the pain mechanism of every patient who puts his trust in you. Thank you, Kostas, for all your information and wisdom!

Ελευθέριος Παρασκευόπουλος

Ο Κώστας Σακελλαρίου είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος και δάσκαλος της Φυσικοθεραπείας. Είχα την τύχει να εκπαιδευτώ στο Manual Therapy από τον Κώστα Σακελλαρίου και αποτέλεσε βασικό στοιχείο στην εξέλιξη μου και στην αγάπη μου για το επάγγελμα. Πέρα από άψογος φυσικοθεραπευτής, έχει δείξει μέσα από την επικοινωνία που είχαμε ήθος, οξυδέρκεια, καλοσύνη και σπάνια ευγένεια.

Γιώργος Μ.

Ξεκινήσαμε τη θεραπεία αμέσως μόλις βγήκε το χέρι από το νάρθηκα . Στόχοι της θεραπείας ήταν η πλήρης αποκατάσταση της τροχιάς κίνησης του ώμου και η αποκατάσταση της δύναμης και του σωστού μυϊκού ελέγχου της Ωμικής ζώνης . Η αποκατάσταση ήταν πλήρης. O κ. Σακελλαρίου ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε  φυσιοθεραπευτή. Σου εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα με άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Φιλικός και πρόθυμος να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Μυρσίνη Πετρούλια

Είχα ρήξη έσω- έξω μηνίσκου, ιγνυακή κύστη , υγρό στην άρθρωση και μηχανική εμπλοκή στο γόνατο. Αποφάσινα να εμπιστευτώ έναν φυσικοθεραπευτή από το να ακολουθήσω την προτροπή τριών γιατρών για άμεσο χειρουργείο. Χωρίς να έχω ξανακάνει φυσικοθεραπεία αποφάσισα να έρθω εδώ έχοντας παρακολουθήσει τη δουλειά σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Από το πρώτο κι όλας ραντεβού, μετά από αναλυτική διερεύνηση του προβλήματος, υπήρξε μικρή βελτίωση στη μηχανική εμπλοκή. Οι ασκήσεις με βοήθησαν πολύ και μετά από 10 ραντεβού το πρόβλημά μου αποκαταστάθηκε. Ο χώρος πάντα καθρός , με ωραία μουσική. Το χαμόγελο, η ευγένεια και η εξυπηρέτηση σε προδιαθέτουν θετικά. Γενικά οι άνθρωποι αυτοί από την πρώτη στιγμή κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου και πραγματικά με βοήθησαν ουσιαστικά. Εννοείται ότι έχω ήδη συστήσει το κέντρο σας σε φίλους και γνωστούς ανεπιφύλαχτα.

Καλλιόπη Σπυροπούλου

Εδώ και 8-9 μήνες είχα  έντονο πιάσιμο και αίσθηση  τεντώματος σε κινήσεις του αυχένα μου, ενώ  όταν πίεζα  τα σημεία που με ενοχλούσαν πονούσα χειρότερα. Η ένταση του πιασίματος όλο αυτό τον καιρό ήταν  8 όταν η χειρότερη ενόχληση βαθμολογείται με 10. Με πονούσε ακόμη και το βράδυ. Η ενόχληση αυτή ήταν γενικευμένη και στην πλάτη αλλά με περισσότερη ένταση στον αυχένα. Το πρωί ξυπνούσα λίγο πιο πιασμένη και μετά από λίγο η ένταση έφτανε στο μέγιστο . Όσο προχωρούσε  η μέρα αυξανόταν η αίσθηση της κούρασης και αν πήγαινε μέχρι το απόγευμα χωρίς διάλειμμα θα πιάσει και πονοκέφαλος. Είχα και πονοκέφαλο  1-2 φορές την εβδομάδα. Το περιβάλλον του φυσικοθεραπευτηρίου είναι πολύ ευχάριστο περιβάλλον και ο πιο δυνατός και επίμονος πόνος ξεχνιέται από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε.

Jae Hyun Rhee Κορέα

I had a wonderful time with Kostas in Korea. He has developed a systematic clinical audit process for the manual therapist that we will no longer be lost when treating patients. Also his teaching is based on state of the art evidence that you will be going to learn a lot about pain science, neurophysiology of manual therapy. Therefore, anyone who wants to learn a profound manual therapy, i highly recommend to learn from him.

Έφη Αμοιρίδου

“Απο τις αρχές του Σεπτεμβρίου 2014 είχα πόνο στη μέση μου. Το Δεκέμβριο μετά απο σήκωμα βάρους, ο πόνος επεκτάθηκε μέχρι το δεξί μου πόδι με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το κινήσω. Στις 20 Ιανουαρίου 2015 χειρουργήθηκα στη μέση , αλλά ενώ τα συμπτώματα έφυγαν, νοιώθω οτι φοβάμαι να κάνω αθλητισμό και έχω χάσει την ελαστικότητά μου. Κάνω εδώ και κάποια χρόνια μπαλέτο, πιλάτες και γιόγκα”. Ξεκίνησα φυσικοθεραπεία  στις 22 Απριλίου του 2015. Είχα φόβο για τις κινήσεις και τη γυμναστική, και ήμουν επιφυλακτική για το κατά πόσο θα μπορούσε να ξανακάνω τα αθλήματα που της αρέσουν. Κατόπιν επικοινωνίας με το θεράποντα ιατρό ο οποίος διαβεβαίωσε οτι μπορεί να κάνω τα πάντα εφ’ όσον δεν έχω ενοχλήσεις, ακολουθήθηκε ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης του κορμού βασισμένο σε ασκήσεις μυϊκού ελέγχου και σωματεπίγνωσης καθώς και ένα πρωτόκολλο ασκήσεων ενδυνάμωσης και ενεργοποίησης των μυών του “πυρήνα” του κορμού. Θέλω να πω ότι ο χώρος είναι καθαρός,  με κατάλληλο εξοπλισμό και φιλικό περιβάλλον που απαρτίζεται από ανθρώπους με συνέπεια και επαγγελματισμό. Ο κος Σακελλαρίου απαντά και εξηγεί με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις. Μέσω των θεραπευτικών μεθόδων που υιοθετεί έχει κανείς απτά αποτελέσματα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ευχαριστώ για την συμβολή σας στην βελτίωση και επαναφορά μου στις αθλητικές μου δραστηριότητές. Καλή συνέχεια