Γιατί Manualphysiotherapy

Σε μια εποχή που η πίεση και το άγχος της ζωής μοιάζουν αναπόφευκτα, και σε συνδυασμό με τους ιδιαίτερα απαιτητικούς και εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας αρχίζουν να ταλαιπωρούνται από πόνους και κινητικές δυσκολίες που κάνουν την καθημερινότητά τους ακόμα δυσκολότερη.

​Αυχενικό, Οσφυαλγία, Ισχιαλγία, Δισκοπάθεια, Τενοντίτιδα είναι μόνο μερικές από τις παθήσεις που πλέον συναντώνται συχνότερα από ποτέ. Ταυτόχρονα, κάποιος τραυματισμός ή ιατρικό πρόβλημα, μπορεί να επιβαρύνει σημαντικά τον οργανισμό, προκαλώντας όχι μόνο κινητικές δυσκολίες, αλλά και ψυχολογική κατάπτωση.

Με 31 έτη πείρας, στο Manualphysiotherapy μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά είτε προληπτικά, είτε θεραπευτικά. Όραμά μας κάθε ασθενής μας να αποκατασταθεί πλήρως σωματικά και να γνωρίζει ότι πλέον θα μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή χωρίς ταλαιπωρίες, πόνους ή περιορισμούς.

  • 8 στους 10 ασθενείς μας ολοκληρώνει τη θεραπεία του σε 50% λιγότερο χρόνο από τον αναμενόμενο – αποδεδειγμένα!

  • Θα βιώσετε άμεση ανακούφιση και βελτίωση στην πράξη μέσα σε 3 επισκέψεις και όχι στις 10!

Η πολυετής εμπειρία του Ιδρυτή του Manualphysiotherapy, φυσικοθεραπευτή Κώστα Σακελλαρίου, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • 19 συνεχή χρόνια διδασκαλίας σε διεθνώς αναγνωρισμένα μετεκπαιδευτικά προγράμματα εξειδίκευσης στο Manual Therapy,

  • Εκπαίδευση σε περισσότερους από 350 συναδέλφους φυσικοθεραπευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως στη Ρουμανία και την Κορέα,

  • Μεταπτυχιακό της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία,

  • 2 χρόνια και 2.859 συνεδρίες φυσικοθεραπείας σε ορθοπαιδικά, μυοσκελετικά, νευρολογικά προβλήματα αλλά και αθλητικές κακώσεις στην Klinik Bavaria, μια από τις μεγαλύτερες κλινικές αποκατάστασης στη Γερμανία.

Τι να περιμένετε;

Για εμάς στο Manualphysiotherapy ο ασθενής βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η πλήρης αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας του και η εξασφάλιση οτι θα μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή χωρίς ταλαιπωρίες, πόνους ή περιορισμούς. Ερχόμενοι σε εμάς θα αξιολογήσουμε το πρόβλημά μας με λεπτομερή λήψη του ιστορικού σας. Στη συνέχεια θα κάνουμε κλινική εξέταση 10 σημείων. Τέλος θα γίνει διάγνωση και κατηγοριοποίηση του προβλήματός σας και θα σχεδιαστεί το πλάνο θεραπείας σας.

Συμπληρώστε το PROSOMATIC PHYSIO, ή καλέστε μας σήμερα για να κλείσετε ραντεβού μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε