Παθήσεις

Έχουμε πολυετή πείρα σε πλήθος παθήσεων. Επιλέξτε παρακάτω την πάθηση που σας ενδιαφέρει:

τενοντοπάθεια και πώς αντιμετωπίζεται με φυσικοθεραπεία

Τενοντοπάθεια

Οι επιπτώσεις  των τενοντοπαθειών στην καθημερινότητα μπορεί να είναι τόσο σοβαρές που να διακόψει ο ασθενής κάθε αθλητική ή και να περιορίσει σημαντικά άλλες δραστηριότητες όπως κοινωνικές, οικογενειακές επαγγελματικές κλπ.

Περισσότερα
περιαρθρίτιδα ώμου και πώς αντιμετωπίζεται με φυσικοθεραπεία

Περιαρθρίτιδα Ώμου

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που έχουν όσοι υποφέρουν από προβλήματα της άρθρωσης του ώμου είναι πόνος  που συχνά συνοδεύεται από αδυναμία εκτέλεσης κάποιων κινήσεων και μερικές φορές  δυσκαμψία που είναι συνήθως και αυτή επώδυνη.

Περισσότερα
οσφυαλγία και πώς αντιμετωπίζεται με φυσικοθεραπεία

Οσφυαλγία

Κάποιες φορές εμφανίζεται πόνος ο οποίος μπορεί να είναι πολύ έντονος, χωρίς να μπορεί ο πάσχων να θυμηθεί κάποια κίνηση η οποία προηγήθηκε και θα μπορούσε να ενοχοποιήσει για το σύμπτωμά του.

Περισσότερα
αυχενικο συνδρομο παραμορφωμένος αυχένας

Αυχενικό σύνδρομο

Τις περισσότερες φορές υπάρχει πόνος που μπορεί να συνοδεύεται από αίσθηση σφιξίματος στην περιοχή του αυχένα (σβέρκου). Ο πόνος μπορεί να είναι αισθητός τοπικά στον αυχένα, ή να αντανακλά ακόμη και μέχρι τα δάκτυλα του χεριού.

Περισσότερα

Ινομυαλγία

Ινομυαλγία είναι μια παθολογική κατάσταση η οποία χαρακτηρίζεται από χρόνιο πόνο, δυσκαμψία, διάχυτη ευαισθησία σε μύες και αρθρώσεις χωρίς να υπάρχει φλεγμονή, διαταραχές στη μνήμη, τη συγκέντρωση, τη νοητική δραστηριότητα…..

Περισσότερα
θλαση οπισθιων μηριαιων hamstrings injury

Μυικές θλάσεις

Είναι πολύ  συχνοί τραυματισμοί σε αθλητές που φτάνουν το 55% των οξέων αθλητικών τραυματισμών. Βέβαια πολύ συχνά μυϊκές θλάσεις παθαίνουν και άτομα τα οποία γυμνάζονται για τη βελτίωση της υγείας τους….

Περισσότερα
πονος στο γονατο

Πόνος στο γόνατο

Το γόνατο είναι ίσως η πιο «πολυχρησιμοποιημένη» άρθρωση του σώματός μας και ως τέτοια είναι επόμενο κάποια στιγμή να μας πονέσει. Τα αίτια για τον πόνο στο γόνατο χωρίζονται σε δύο γενικές ομάδες.

Περισσότερα

Σκολίωση

Τι είναι και που μπορεί να οφείλεται η σκολίωση. Συμπτώματα: ποια είναι τα συνήθη συμπτώματα και ποια συμπτώματα πρέπει να προσέξετε. Ποια η σημασία της ορθής κλινικής εξέτασης και διάγνωσης για τη σκολίωση. Πώς αντιμετωπίζεται με φυσικοθεραπεία.
Περισσότερα