ΠΕΡΙΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΩΜΟΥ

Επιστροφή στη σελίδα ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Ξεκινήσαμε τη θεραπεία αμέσως μόλις βγήκε το χέρι από το νάρθηκα . Στόχοι της θεραπείας ήταν η πλήρης αποκατάσταση της τροχιάς κίνησης του ώμου και η αποκατάσταση της δύναμης και του σωστού μυϊκού ελέγχου της Ωμικής ζώνης . Η αποκατάσταση ήταν πλήρης. O κ. Σακελλαρίου ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε  φυσιοθεραπευτή. Σου εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα με άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Φιλικός και πρόθυμος να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Γιώργος Μ.

Είχα πόνο στον ώμο και παλαιότερο κάταγμα σε επιγονατίδα και διάστρεμμα σε αστράγαλο τα οποία δεν είχαν αντιμετωπιστεί σωστά. Ήθενα να κάνω manual therapy, έκνα φυσικοθεραπείες κάθε χρόνο για το αυχενικό. Αυτό που με έκανε να σας εμπιστευθώ ήταν η ειδικότητα και το βιογραφικό. Βελτιώθηκε η κίνησή μου και μειώθηκαν οι πόνοι μου. Με βοήθησαν αρκετά οι ασκήσεις. Μου άρεσε το πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον και η εξαιρετική ανθρώπινη επαφή. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Θάνου Νικολίτσα

Ηρθα για ένα χρόνιο πρόβλημα στον ώμο. Σας γνώρισα μέσω της μητέρας μου που είχε έρθει για αποκατάσταση μετά από κάταγμα επιγονατίδας και είχε εκτιμήσει τον επαγγελματισμό, τις γνώσεις αλλά και την ανθρώπινη επαφή. Μου δείξατε ακριβώς τις ασκήσεις που χρειάζομαι για να ξεπεράσω το πρόβλημά μου. Συνεχίζω τις ασκήσεις και νοιώθω ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται πολύ καλά, ενώ θεωρούσα ότι θα «ζήσω μαζί του». Μεταδίδετε μια σιγουριά γι’αυτό που κάνετε και κάνετε τον ασθενή να νοιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Σίγουρα θα σας σύστηνα σε φίλους ή συγγενείς για όλους τους παραπάνω λόγους, συν το πολύ ευχάριστο περιβάλλον στο χώρο σας.

Ρεα Δ

Ξεκίνησε να πονάει ο ώμος μου  μετά από προπόνηση με βάρη στην οποία σήκωσα 110 κιλά σε πιέσεις στον πάγκο για άσκηση στήθους. Ο πόνος σταδιακά χειροτέρεψε με κορύφωση 2 εβδομάδες μετά την έναρξη του προβλήματος. Όταν ήλθα είχε ήδη σταματήσει την προπόνηση δυόμιση μήνες. Ακολούθησα ένα πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης βασισμένο στις λειτουργικές ανάγκες και προσαρμοσμένο στο άθλημά μουΤο χέρι μου είναι πολύ καλύτερα σχεδόν έχει επανέλθει πλήρως μέσα σε 4 θεραπείες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αλέξανδρος Γουλιέλμος