ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ – ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ

Διαβάστε αξιολογήσεις ασθενών με αυχενικό σύνδρομο που εμπιστεύτηκαν το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Manual Physiotherapy για φυσικοθεραπεία αυχένα.

Ενημερωθείτε για το αυχενικό σύνδρομο και πώς μπορεί να σας βοηθήσει η φυσικοθεραπεία. Δείτε όλα τα σχετικά άρθρα εδώ.

Επιστροφή στη σελίδα ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Η ασκούμενή μου διαμαρτυρόταν συχνά για ενοχλήσεις στον αυχένα της, τόσο κατά τη διάρκεια της προπόνησης όσο και τις ώρες που περνά στο γραφείο. Επισκεφθήκαμε τον κ. Σακελλαρίου μαζί για να δούμε τι μπορεί να φταίει. Ο κ. Σακελλαρίου έλαβε πλήρες ιστορικό και συζήτησε με την ασκούμενή μου για αρκετή ώρα έτσι ώστε να αποκτήσει μια όσο το δυνατόν πιο σφαιρική γνώμη επί του θέματος. Εν τέλει το πρόβλημα οφειλόταν κατά κύριο λόγο στην λάθος στάση εν ώρα εργασίας αλλά και στο έντονο στρες του εργασιακού περιβάλλοντος. Δεν χρειάστηκε να γίνουν πολλές φυσικοθεραπείες, αρκούσε μια απλή σύσταση από τον κ. Σακελλαρίου για καλύτερη στάση του σώματος και κάποιες τεχνικές οι οποίες ανακούφισαν την περιοχή. Έκτοτε, η πελάτισσά μου δεν έχει παραπονεθεί ξανά για πόνους στην περιοχή.

Νικόλας Γεωργιακώδης προσωπικός γυμναστής

Ο Κώστας είναι πρώτα απο όλα άνθρωπος. Άριστος επιστήμονας, του οποίου οι συμβουλές πάνω στο αντικείμενο της φυσικοθεραπείας είναι καθοριστικές. Προσωπικά με έχει βοηθήσει σε δύο βασικά προβλήματα που βιώνα σχετικά με τον αυχένα και το γόνατο, τα οποία με ταλαιπωρούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθειά του

Ζήσης Μαδεμλής Φαρμακοποιός

Στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε όταν έρχεται η ώρα της επιλογής ενός φυσικοθεραπευτή για να ασχοληθεί με το μυοσκελετικό πρόβλημα που μας απασχολεί, θα πρέπει να μπορούμε να αξιολογήσουμε και να επιλέξουμε τον κατάλληλο ο οποίος θα μπορεί να μας εξετάσει και να μας εξηγήσει τα ευρήματα της αξιολόγησης του αναλυτικά και κατανοητά. Ο κύριος Σακελλαρίου εκτός της πολύ μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει στο πεδίο της μυοσκελετικής φυσικοθεραπείας , γνωρίζει τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα για την υγεία καθώς τα διδάσκει ως καθηγητής  στο πιο ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα για τη μυοσκελετική φυσικοθεραπεία. Αυτά δεν είναι τα μόνα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν  αφού επίσης είναι σε θέση να επηρεάζει το πως λειτουργεί η σύγχρονη φυσικοθεραπεία στην Ελλάδα και παλεύει για αυτή μαζί με τους υπόλοιπους αξιόλογους καθηγητές του προγράμματος για το καλύτερο αυτής της επιστήμης και υπέρ της σωστής εφαρμογής  της σε αυτή τη χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος, εκτός από μαθητής του έχω υπάρξει και ασθενής του με πόνο στον αυχένα. Ο κυρίως Σακελλαρίου έχει  υψηλή αυτοπεποίθηση που πηγάζει από όλα τα παραπάνω που ανέφερα,  πράγμα που νιώθεις αμέσως όταν κρατάει στα χέρια του μια τόσο ευαίσθητη δομή σαν το κεφάλι σου. Για εμένα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους φυσικοθεραπευτές που διαθέτει  αυτή η χώρα.

Βασίλειος Καγκιούζης PT- OMTcand

Κατ’ αρχάς σας σύστησε σε εμένα συνάδελφός σας από την επαρχία όπου διέμενα και έκανα φυσικοθεραπείας εαυτόν. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μέση και τον αυχένα μου. Πρέπει σε τακτικά χρονικά διαστήματα να κάνω φυσικοθεραπεία για να ανακουφίζεται η σπονδυλική μου στήλη λόγω της βαριάς εργασίας μου. Νοιώθω ότι απελευθερώνονται τα νεύρα μου και σταματούν οι πόνοι. Το κάθε μέρος της θεραπείας βοηθάει ξεχωριστά. Είναι όλα σημαντικά με πρωταρχικό τις τεχνικές με τα χέρια. Το περιβάλλον με ευχαριστεί με την ηρεμία του και την ευγένεια των φυσικοθεραπευτών. Σας έχω συστήσει ήδη σε αρκετό κόσμο , είμαι πολύ ευχαριστημένος και γι αυτό έρχομαι σε εσάς χωρίς ενδοιασμό.

Πέτσας Παναγιώτης

Το πρόβλημα που είχα και ήρθα να αντιμετωπίσω σ’εσάς ήταν πόνος στο θώρακα, στον αυχένα και επιπλέον είχα  πολύ συχνούς πονοκεφάλους. Σας διάλεξα από ένα γείτονά μου που σας σύστησε διότι δώσατε λύση στο πρόβλημά του. Μειώθηκαν δραματικά οι πόνοι μου που ήταν καθημερινό φαινόμενο. Περισσότερο μου άρεσαν οι χειρισμοί και οι μαλάξεις σε θώρακα και αυχένα. Θα σας σύστηνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Ντιώνιας Χαράλαμπος

Είχα πόνο στον ώμο και παλαιότερο κάταγμα σε επιγονατίδα και διάστρεμμα σε αστράγαλο τα οποία δεν είχαν αντιμετωπιστεί σωστά. Ήθενα να κάνω manual therapy, έκνα φυσικοθεραπείες κάθε χρόνο για το αυχενικό. Αυτό που με έκανε να σας εμπιστευθώ ήταν η ειδικότητα και το βιογραφικό. Βελτιώθηκε η κίνησή μου και μειώθηκαν οι πόνοι μου. Με βοήθησαν αρκετά οι ασκήσεις. Μου άρεσε το πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον και η εξαιρετική ανθρώπινη επαφή. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Θάνου Νικολίτσα

Είχα αυχενικό σύνδρομο και πόνο στον ώμο. Αποφάσισα να έρθω σε εσάς γιατί είχα ακούσει θετικές κριτικές. Είχα ξανακάνει φυσικοθεραπεία στο παρελθόν αλλά αποφάσισα να σας εμπιστευτώ λόγω των καλών συστάσεων. Με βοηθήσατε αρκετά, ένιωσα αμέσως ανακούφιση. Ο πόνος μειώθηκε και η κινήσεις βελτιώθηκαν. Ο βελονισμός με βοήθησε περισότερο και μου άρεσαν οι μαλάξεις στην πάσχουσα περιοχή. Επίσης μου άρεσε πολύ η φιλοξενία σας. Φυσικά και θα σας σύστηνα για τον επαγγελματισμό σας. Να συνεχίσετε έτσι.

Βλάμη Αθανασία

Είχα ενοχλήσεις στην περιοχή του αυχένα εδώ και πολλά χρόνια, περιορισμό στη στροφή του κεφαλιού και μουδιάσματα τη νύχτα στα χέρια. Ακολουθήθηκε ένα πρόγραμμα manual therapy με τεχνικές κινητοποίησης (mobilization) , ασκήσεις μυϊκού ελέγχου και ενδυνάμωσης του αυχένα και της πλάτης. Επιστρέφω στο νησί μου την Αμοργό χωρίς ενοχλήσεις. Γενικώς έμεινα πολύ ευχαριστημένη, ένιωσα ανακούφιση μεγάλη και το συνιστώ και σε άλλους.

Φλώρα Β.

Είχα πρόβλημα με τον αυχένα μου. Είχα ξανακάνει φυσικοθεραπεία στο παρελθόν αλλά δεν είχα μείνει ευχαριστημένη. Τα αποτελέσματα των συνεδριών ήταν εμφανή από την αρχή. Βέβαια δεν είναι μόνο η προσεκτική δουλειά, αλλά και η προσωπική επαφή και η προσπάθεια να αντιμετωπίσετε κάθε φορά το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζω. Επίσης προσωπικά δίνω ιδιαίτερη σημασία στον άνθρωπο και τη συμπεριφορά του και εδώ είναι πραγματικά ευεργετική. Ανεπιφύλακτα σας συστήνω σε φίλους και συγγενείς για την άψογη δουλειά σας, τον επαγγελματισμό σας και τη ζεστασιά σας

Φούφα Ζωή

Πρίν λίγο καιρό υπέφερα από έντονους πόνους στην περιοχή του αυχένα που προέρχονταν πιθανότατα από παλαιότερο τραυματισμό . (Κάταγμα στην απόφυση του 6ου αυχενικού σπονδύλου. Στην ζωή μου γενικά δεν είμαι υπερβολικός άνθρωπος, δεν είναι όμως υπερβολή να πω ότι σε μόλις τρεις θεραπείες ο κ. Σακελλαρίου με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημα και τους πόνους που είχα. Σήμερα έχω επανέλθει στις καθημερινές δραστηριότητες και το σημαντικότερο μπορώ να παίρνω αγκαλιά την κόρη μου χωρίς ενοχλήσεις. Κώστα σε ευχαριστώ!

Νίκος Α.