Με των Κώστα γνωριζόμαστε από το 2014 και μέχρι σήμερα αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές μου σε θέματα που άπτονται της φυσικοθεραπείας. Έχουμε συνεργαστεί αποτελεσματικά αρκετές φορές και συνήθως με ασκούμενους που αντιμετωπίζουν ευαισθησία στην περιοχή της μέσης. Ο Κώστας εκτός από αξιόπιστος συνεργάτης είναι και ένας εξαιρετικός επιστήμονας με πολύ σφαιρική γνώση γύρω από την σύγχρονη φυσικοθεραπεία. Κατά καιρούς οι δικτυακές μας συζητήσεις καθώς και οι δημοσιεύσεις του με έχουν προβληματίσει δημιουργικά συνεισφέροντας στην εξέλιξη του γνωστικού μου επιπέδου. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Κώστα για την επιστημονική του κατάρτιση και την επαγγελματική του επάρκεια σε κάθε άνθρωπο που προσπαθεί να διαχειριστεί τον μυοσκελετικό πόνο και να βελτίωση την κινητική και λειτουργική του απόδοση

Γιώργος Γεωργάς Γυμναστής , προπονητής ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Body Solutions

Είμαι γενικώς ευχαριστημένη και αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα για δεύτερη φορά στον Κ. Σακελλαρίου, η μέση μου είναι εντάξει τώρα και θέλω να ξανάρθω για τον αυχένα μου».

Σεβαστή Σ.

Άριστη δουλειά ,πραγματικός επιστήμονας δεν κάνει απλά φυσικοθεραπεία αλλά ενδιαφέρεται και για την λύση του προβλήματος. Επικεντρώνεται στην ανανέωση ιστών και το ένιωσα και για τα προβλήματα που δεν λύνονται, όπως μερικά από τα δικά μου, αισθάνεσαι τουλάχιστον πολύ καλύτερα και μεγάλη ανακούφιση. Προσωπικά τους πόνους της μέσης μου δεν τους θυμάμαι πια. Εγώ πετάω άλλοι θα κυκλοφορούσαν με μπαστούνι στη θέση μου. Δίνει ώθηση στον οργανισμό για εξέλιξη προς τον τομέα της υγείας .Ο τρόπος που δουλεύει κάνει την θεραπεία να μην εστιάζει στην συντήρηση απλά αλλά στη βελτίωση μου. Η επιτυχία οφείλεται στη σχέση εμπιστοσύνης ασθενούς –φυσικοθεραπευτή που δημιούργησε. Την πρώτη φορά που ήρθα θυμάμαι μου είπε ότι αυτό που θέλω να καταφέρουμε είναι να μην εξαρτάστε από μένα.

Λία Παπαγεωργοπούλου

Είδα μεγάλη βελτίωση στη μέση μου, μου αρέσατε σαν άνθρωποι πάρα πολύ και θεωρώ το πιο σημαντικό από όλα ο θεραπευτής να είναι πάνω από όλα άνθρωπος κάτι για το οποίο ισχύει για τον Κ. Σακελλαρίου. Η ομάδα του Manualphysiotherapy είναι πολύ  ευγενικοί και συμπαθητικοί που ακόμα και να μην γινόταν τίποτα με την θεραπεία μου πάλι σε σας θα ερχόμουν.

Σπυριδούλα Ν.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γενικώς , μπόρεσα μετά τη Φυσικοθεραπεία να επιστρέψω στις προπονήσεις Pilates που έκανα πριν αρχίσω να πονάω παρότι είμαι 82 ετών. Έχω να λέει τα καλύτερα για την ομάδα του Manualphysiotherapy. Αν παρουσιάσει άλλο πρόβλημα η μέση μου θα προτιμήσω σίγουρα  τον κύριο Σακελλαρίου και την ομάδα του  Manualphysiotherapy .

Μαρία Β.

Είχα πρόβλημα με τη μέση μου. Έχω ξαναέρθει και παλαιότερα και είχα μείνει  πολύ ευχαριστημένη. Είμαι αρκετά καλύτερα. Πολύ καλή αντιμετώπιση και από τους 2. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι ασκήσεις. Άψογη συμπεριφορά , πολύ φιλικό περιβάλον. Θα πρότεινα και σε άλλους να σας προτιμήσουν γιατί όλες τις φορές που έχω έρθει η θεραπεία είναι αποτελεσματική.

Λαμπροπούλου Δήμητρα

Κατά την επίσκεψή μου στο κέντρο σας ήρθα με πρόβλημα έντονης οσφυαλίας. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με φυσικοθεραπεία διότι αντιμετωπίζω πρόβλημα οσφυαλγίας πρώτη φορά. Αν και είμαι ακόμα καθ’οδόν για την αποθεραπεία μπορώ να πω ότι η προσπάθεια και η βοήθεια που δέχομαι είναι συνεχής από τους φυσικοθεραπευτές πράγμα που με κάνει αισιόδοξο για το αποτέλεσμα της αποθεραπέιας. Συστήνα ανεπιφύλακτα το κέντρο και την επαφή με τους φυσικοθεραπευτές. Ωραίο περιβάλλον στα έξτρα.

Γιώργος Γώγος

Ήρθα σ΄ εσάς λόγω πόνου στη μέση και στο πόδι. Είχα έρθει και παλαιότερα. Επειδή είχα μείνει ευχαριστημένη αποφάσισα να ξαναέρθω. Την πρώτη φορά που ήρθα έμαθα πολλές ασκήσει που βοηθούν τα χέρια και γενικότερα  για ενδυνάμωση. Η ηλεκτροθεραπεία νομίζω ότι με βοήθησε αρκετά όσον αφορά τον πόνο. Ο χώρος έιναι πάντα φιλόξενος, καθαρός και έχει πολύ όμορφη μουσική κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Θα σας σύστηνα ανεπιφύλακτα σε κάποιον φίλο με πρόβλημα ώστε να έχει άμεσα αποτελέσματα και γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο.

Τζένη Κοφίτσα

Κατ’ αρχάς σας σύστησε σε εμένα συνάδελφός σας από την επαρχία όπου διέμενα και έκανα φυσικοθεραπείας εαυτόν. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μέση και τον αυχένα μου. Πρέπει σε τακτικά χρονικά διαστήματα να κάνω φυσικοθεραπεία για να ανακουφίζεται η σπονδυλική μου στήλη λόγω της βαριάς εργασίας μου. Νοιώθω ότι απελευθερώνονται τα νεύρα μου και σταματούν οι πόνοι. Το κάθε μέρος της θεραπείας βοηθάει ξεχωριστά. Είναι όλα σημαντικά με πρωταρχικό τις τεχνικές με τα χέρια. Το περιβάλλον με ευχαριστεί με την ηρεμία του και την ευγένεια των φυσικοθεραπευτών. Σας έχω συστήσει ήδη σε αρκετό κόσμο , είμαι πολύ ευχαριστημένος και γι αυτό έρχομαι σε εσάς χωρίς ενδοιασμό.

Πέτσας Παναγιώτης

Έπαθα έντονο λουμπάγκο και πονούσα πάνω από μία εβδομάδα. Με συμβούλεψε να έρθω σ’ εσάς ο γιατρός μου. Πιστεύω ομαλοποιήθηκε η λειτουργία των μυών της μέσης με έναν φυσικό τρόπο. Δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο συγκεκριμένο μέρος της θεραπείας, νομίζω ήταν η συνολική βοήθεια. Μου άρεσε πάρα πολύ η επεξήγηση του τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Έχω πολύ θετικές εντυπώσεις από εσάς και γι’αυτό θα σας σύστηνα και σε άλλους.

Κουτσομήτρος Ευάγγελος