Ο κ. Σακελλαρίου είναι πάνω από όλα άνθρωπος και δεν κοιτά τον ασθενή του στην τσέπη. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και έχω να λέω τα καλύτερα γενικώς. Μου εξήγησε τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στο πρόβλημά μου και ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει μαζί μου και μετά τη  θεραπεία για να δει πώς πηγαίνω.

Σταυρούλα Α.

Είμαι γενικώς ευχαριστημένη και αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα για δεύτερη φορά στον Κ. Σακελλαρίου, η μέση μου είναι εντάξει τώρα και θέλω να ξανάρθω για τον αυχένα μου».

Σεβαστή Σ.

Ευχάριστο περιβάλλον, γνώστης καλός του θέματος, πολύ καλή εξυπηρέτηση και χώρος που ανταποκρίνεται σε πολλές μυοσκελετικές παθήσεις. Ένοιωθα καλύτερα από τις θεραπείες  και γενικώς είμαι ευχαριστημένη.

Σοφία Χ.

Άριστη δουλειά ,πραγματικός επιστήμονας δεν κάνει απλά φυσικοθεραπεία αλλά ενδιαφέρεται και για την λύση του προβλήματος. Επικεντρώνεται στην ανανέωση ιστών και το ένιωσα και για τα προβλήματα που δεν λύνονται, όπως μερικά από τα δικά μου, αισθάνεσαι τουλάχιστον πολύ καλύτερα και μεγάλη ανακούφιση. Προσωπικά τους πόνους της μέσης μου δεν τους θυμάμαι πια. Εγώ πετάω άλλοι θα κυκλοφορούσαν με μπαστούνι στη θέση μου. Δίνει ώθηση στον οργανισμό για εξέλιξη προς τον τομέα της υγείας .Ο τρόπος που δουλεύει κάνει την θεραπεία να μην εστιάζει στην συντήρηση απλά αλλά στη βελτίωση μου. Η επιτυχία οφείλεται στη σχέση εμπιστοσύνης ασθενούς –φυσικοθεραπευτή που δημιούργησε. Την πρώτη φορά που ήρθα θυμάμαι μου είπε ότι αυτό που θέλω να καταφέρουμε είναι να μην εξαρτάστε από μένα.

Λία Παπαγεωργοπούλου

Ξεκινήσαμε τη θεραπεία αμέσως μόλις βγήκε το χέρι από το νάρθηκα . Στόχοι της θεραπείας ήταν η πλήρης αποκατάσταση της τροχιάς κίνησης του ώμου και η αποκατάσταση της δύναμης και του σωστού μυϊκού ελέγχου της Ωμικής ζώνης . Η αποκατάσταση ήταν πλήρης. O κ. Σακελλαρίου ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε  φυσιοθεραπευτή. Σου εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα με άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Φιλικός και πρόθυμος να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Γιώργος Μ.

Είδα μεγάλη βελτίωση στη μέση μου, μου αρέσατε σαν άνθρωποι πάρα πολύ και θεωρώ το πιο σημαντικό από όλα ο θεραπευτής να είναι πάνω από όλα άνθρωπος κάτι για το οποίο ισχύει για τον Κ. Σακελλαρίου. Η ομάδα του Manualphysiotherapy είναι πολύ  ευγενικοί και συμπαθητικοί που ακόμα και να μην γινόταν τίποτα με την θεραπεία μου πάλι σε σας θα ερχόμουν.

Σπυριδούλα Ν.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσέγγιση που μου έγινε και στην αφιέρωση χρόνου όσον αφορά την επικέντρωση του προβλήματός μου .Έγινε ανεύρεση λύσης  κατά πόσο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και ως προς το να μάθω να ζώ χωρίς να χάσω από την ποιότητα ζωής μου.

Κώστας Σ.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γενικώς , μπόρεσα μετά τη Φυσικοθεραπεία να επιστρέψω στις προπονήσεις Pilates που έκανα πριν αρχίσω να πονάω παρότι είμαι 82 ετών. Έχω να λέει τα καλύτερα για την ομάδα του Manualphysiotherapy. Αν παρουσιάσει άλλο πρόβλημα η μέση μου θα προτιμήσω σίγουρα  τον κύριο Σακελλαρίου και την ομάδα του  Manualphysiotherapy .

Μαρία Β.

Είχα πόνο στη σπονδυλική στήλη. Με σύστησε κάποιος συνάδελφός σας μιλώντας για τακαλύτερα λόγια για εσάς. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι ασκήσεις που ήταν εξειδικευμένες για το πρόβλημά μου. Ανακουφίστηκα σε μεφάλο βαθμό. Μου άρεσε η προσέγγισή σας στο πρόβλημά μου. Η ευγένεια και η φιλική αντιμετώπιση από εσάς και τους συνεργάτες σας είναι χαρακτηριστικό σας. Σας ευχαριστώ πολύ

Πυλαρινού Ειρήνη

Είχα πρόβλημα με τη μέση μου. Έχω ξαναέρθει και παλαιότερα και είχα μείνει  πολύ ευχαριστημένη. Είμαι αρκετά καλύτερα. Πολύ καλή αντιμετώπιση και από τους 2. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι ασκήσεις. Άψογη συμπεριφορά , πολύ φιλικό περιβάλον. Θα πρότεινα και σε άλλους να σας προτιμήσουν γιατί όλες τις φορές που έχω έρθει η θεραπεία είναι αποτελεσματική.

Λαμπροπούλου Δήμητρα