ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ PROSOMATIC PHYSIO

questionnaire

Αν ταλαιπωρήστε από μυϊκό ή οσφυϊκό πόνο ή από κάποιο τραυματισμό, απαντώντας στις παρακάτω απλές ερωτήσεις, θα κάνετε το πρώτο σας βήμα προς την επίλυση του ζητήματος που σας απασχολεί προς την ανάκτηση της σωματικής σας υγείας και λειτουργικότητας.

Τι να περιμένετε

Για εμάς στο Manualphysiotherapy ο ασθενής βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η πλήρης αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας του και η εξασφάλιση οτι θα μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή χωρίς ταλαιπωρίες, πόνους ή περιορισμούς.

Ερχόμενοι σε εμάς θα αξιολογήσουμε το πρόβλημά μας με λεπτομερή λήψη του ιστορικού σας. Θα καταγράψουμε τις καθημερινές σας συνήθειες και δραστηριότητες και τον τρόπο που τις επηρεάζουν τα συμπτώματά σας στο πλαίσιο μιας ολιστικής και εξατομικευμένης προσέγγισης.

Στη συνέχεια θα κάνουμε την κλινική εξέταση 10 σημείων. Τέλος θα γίνει διάγνωση και κατηγοριοποίηση του προβλήματός σας και θα σχεδιαστεί το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας σας με βάση τους δικούς σας στόχους.

Αφιερώστε 10 λεπτά από το χρόνο σας και συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο PROSOMATIC PHYSIO ή κλείστε σήμερα ένα ραντεβού καλώντας μας στο 210 77 84 822 ή μέσα από τη φόρμα ραντεβού και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!