Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε; Ενημερωθείτε!

Κάντε το πρώτο σας βήμα προς την επίλυση του ζητήματος που σας απασχολεί προς την ανάκτηση της σωματικής σας υγείας και λειτουργικότητας.

Καλέστε μας στα 210.77.84.822 (Ζωγράφου) και 216.00.35.521 (Γλυφάδα) για να σας ενημερωσουμε πώς μπορεί το Manual PhysioTherapy να σας βοηθήσει ή κλείστε ραντεβού συμπληρώνοντας τη φόρμα ραντεβού! Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε 10 λεπτά από το χρόνο σας και να συμπληρώσετε το Ερωτηματολόγιο PROSOMATIC PHYSIO για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας δώσουμε κάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με την πάθησή σας και τους τρόπους αντιμετώπισης.

Τι να περιμένετε:

Εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων

Οι άνθρωποι που Manualphysiotherapy είναι όλοι προσεκτικά επιλεγμένοι και έχουν ολοκληρώσει την εξειδίκευσή τους στο Manual Therapy (μυοσκελετική φυσικοθεραπεία) και άλλα πεδία εξειδικευμένης επιμόρφωσης όπως η θεραπευτική άσκηση, ο ιατρικός βελονισμός κλπ.

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Για εμάς στο Manualphysiotherapy ο ασθενής βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η πλήρης αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας του και η εξασφάλιση οτι θα μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή χωρίς ταλαιπωρίες, πόνους ή περιορισμούς.

1. Αξιολόγηση

Ερχόμενοι σε εμάς θα αξιολογήσουμε το πρόβλημά σας με λεπτομερή λήψη του ιστορικού σας και κλινική εξέταση 10 σημείων. Θα καταγράψουμε τις καθημερινές σας συνήθειες και δραστηριότητες και τον τρόπο που τις επηρεάζουν τα συμπτώματά σας στο πλαίσιο μιας ολιστικής και εξατομικευμένης προσέγγισης.

2. Θεραπευτικό πλάνο

Μετά τη διάγνωση και κατηγοριοποίηση του προβλήματός σας θα σχεδιαστεί το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας σας με βάση πάντα τους δικούς σας στόχους.

3. Αποκατάσταση

Μετά την αποκατάστασή σας θα σας δώσουμε συμβουλές για την καθημερινότητά σας που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε επανατραυματισμούς ή υποτροπές. Παραμένουμε σε ανοιχτή επικοινωνία με κάθε ασθενή, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας του αλλά και μετά, παρέχοντάς του πολύτιμη υποστήριξη

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ PROSOMATIC PHYSIO