ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Επιστροφή στη σελίδα ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Ο Κώστας Σακελλαρίου κατορθώνει με μαγικό τρόπο να συνδυάζει την βασισμένη με αποδείξεις επιστήμη, τους χειρισμούς κινητοποίησης-ανατάξεις και να τα παρουσιάζει με χιούμορ κ μεταδοτικότητα !”

Λουκάς Θιάσπρας, ποδίατρος ποδολόγος

Ο κ. Σακελλαρίου Κωνσταντίνος διακρίνεται για την επιστημονική του κατάρτιση, τον επαγγελματισμό του, την αγάπη προς τον ασθενή του , την εντιμότητα και το ζήλο του για συνεχόμενη εκπαίδευση. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, χειρούργος οφθαλίατρος

Το ισχυρότερο δεν είναι το αποτελεσματικότερο. Αντίθετα το μεθοδικό είναι το πλέον αποδοτικό. Και η μεθοδικότητα αποτελεί γραμμή καθορισμένη στο φυσικοθεραπευτήριο του κ. Σακελλαρίου, όπου δυσπραγίες κινητικές, μυϊκές ή σκελετικές ευρίσκουν άριστη αποκατάσταση, μαζί με το απεριόριστο ενδιαφέρον συνετών χειριστών. Με θερμές ευχαριστίες και όλη μου την εκτίμηση.

Κάνδυλας Ιωάννης Καρδιολόγος

Ο Κώστας είναι πρώτα απο όλα άνθρωπος. Άριστος επιστήμονας, του οποίου οι συμβουλές πάνω στο αντικείμενο της φυσικοθεραπείας είναι καθοριστικές. Προσωπικά με έχει βοηθήσει σε δύο βασικά προβλήματα που βιώνα σχετικά με τον αυχένα και το γόνατο, τα οποία με ταλαιπωρούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθειά του

Ζήσης Μαδεμλής Φαρμακοποιός

Με τον κ. Σακελλαρίου γνωριστήκαμε πριν από τρία χρόνια, περίπου, όταν ξεκινούσα το ιατρείο μου. Από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας μας με εντυπωσίασέ ο απλός τρόπος που μου μίλησε αλλά συγχρόνως και οι γνώσεις του πάνω στις μυοσκελετικές παθήσεις. Στα χρόνια που πέρασαν ο κ. Σακελλαρίου και η ομάδα του αποδειχτήκαν ικανοί και πάνω από όλα αξιόπιστοι συνεργάτες μου στην αντιμετώπιση μια ευρείας γκάμας Ορθοπαιδικών προβλημάτων και αθλητικών κακώσεων των ασθενών μου. Έχω εκτιμήσει τον τρόπο που ασχολείται προσωπικά με τον κάθε ασθενή και τις ιδιαιτερότητες της πάθησης του όπως και την συχνή επικοινωνία που έχουμε ώστε και εγώ να ενημερώνομε για την πορεία αποκατάστασης αλλά και να διαμορφώνουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα προς όφελος πάντα του ασθενούς. Είναι σημαντικό για το κάθε χειρουργό Ορθοπαιδικό να έχει «κοντά» του εξαιρετικούς επαγγελματίες όπως ο κ. Σακελλαρίου και η ομάδα του.

Νικόλαος Μανιδάκης Ορθοπαιδικός

«Είχα την ευτυχία να συνεργαστώ με τον Κύριο Σακελλαρίου σε δύσκολες περιπτώσεις ασθενών. Από τα αποτελέσματα έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος και επίσης από την όλη του προσέγγιση. Άριστος επαγγελματίας, βαθειά καταρτισμένος, προσηνής με ιδιαίτερη αφοσίωση στις αξίες της ομαδικής προσέγγισης στη θεραπεία των ασθενών».

Δρ. Αναστάσιος Μουρίκης, Ορθοπεδικός Χειρουργός

Τον εκλεκτό καθηγητή φυσιοθεραπείας κύριο Κώστα Σακελλαρίου, παρακολουθώ ανελλιπώς εδώ και 3 και πλέον έτη . Με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος που παρουσιάζει την επιστήμη της φυσικοθεραπείας, και ιδιαίτερα το manual therapy, όπως και η ανταπόκριση και ο ενθουσιασμός των μαθητών του στα σεμινάρια και συνέδρια εδώ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πραγματικά πολυμαθής, έχει ανεβάσει την φυσικοθεραπεία αλλά και την διαρκή εκπαίδευση περί αυτής σε ένα άλλο επίπεδο και αποτελεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του πηγή νέων γνώσεων και εξελίξεων για μένα και για όσους τον παρακολουθούν. Με μεγάλη μου χαρά, προσδοκώ ως Ορθοπεδικός Χειρουργός, να παρακολουθήσω και από κοντά την διδασκαλία του ώστε να συμπληρώσω με νέες γνώσεις την επιστημονική μου φαρέτρα. Είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής και άνθρωπος που τιμά τον κλάδο του μοιράζοντας την γνώση του αφειδώς στους μαθητές του, αλλά και σε εμάς που έχουμε την τύχη να τον γνωρίζουμε έστω και από μακριά. Κύριε Σακελλαρίου να είστε πάντα επιτυχημένος. Θερμά συγχαρητήρια.

Παναγιώτης Ταβουλάρης Ορθοπεδικός Χειρουργός Τραυματολόγος, ειδ ιατρός Αθλητικών Κακώσεων. Χανιά Κρήτης.

Εξαίρετος φυσικοθεραπευτής με πλήρη γνώση του αντικειμένου, ενημερωμένος για τις τελευταίες τάσεις και προσεγγίσεις, ηθικός και πάνω απ’ όλα άνθρωπος

Βολιώτης Κώστας

Ο Κώστας Σακελλαρίου είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος και δάσκαλος της Φυσικοθεραπείας. Είχα την τύχει να εκπαιδευτώ στο Manual Therapy από τον Κώστα Σακελλαρίου και αποτέλεσε βασικό στοιχείο στην εξέλιξη μου και στην αγάπη μου για το επάγγελμα. Πέρα από άψογος φυσικοθεραπευτής, έχει δείξει μέσα από την επικοινωνία που είχαμε ήθος, οξυδέρκεια, καλοσύνη και σπάνια ευγένεια.

Ελευθέριος Παρασκευόπουλος

Ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός θεραπευτής και ένας εξαιρετικός δάσκαλος. Μου άλλαξε τον τρόπο που βλέπω την φυσικοθεραπεία και με βοήθησε να γίνω και εγώ με τη σειρά μου καλύτερος φυσικοθεραπευτής!

Δημήτριος Τσαμουρτζής