Ο Κώστας είναι πρώτα απο όλα άνθρωπος. Άριστος επιστήμονας, του οποίου οι συμβουλές πάνω στο αντικείμενο της φυσικοθεραπείας είναι καθοριστικές. Προσωπικά με έχει βοηθήσει σε δύο βασικά προβλήματα που βιώνα σχετικά με τον αυχένα και το γόνατο, τα οποία με ταλαιπωρούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθειά του

Ζήσης Μαδεμλής Φαρμακοποιός

Είχα πόνο στον ώμο και παλαιότερο κάταγμα σε επιγονατίδα και διάστρεμμα σε αστράγαλο τα οποία δεν είχαν αντιμετωπιστεί σωστά. Ήθενα να κάνω manual therapy, έκνα φυσικοθεραπείες κάθε χρόνο για το αυχενικό. Αυτό που με έκανε να σας εμπιστευθώ ήταν η ειδικότητα και το βιογραφικό. Βελτιώθηκε η κίνησή μου και μειώθηκαν οι πόνοι μου. Με βοήθησαν αρκετά οι ασκήσεις. Μου άρεσε το πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον και η εξαιρετική ανθρώπινη επαφή. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Θάνου Νικολίτσα

Είχα ρήξη έσω- έξω μηνίσκου, ιγνυακή κύστη , υγρό στην άρθρωση και μηχανική εμπλοκή στο γόνατο. Αποφάσινα να εμπιστευτώ έναν φυσικοθεραπευτή από το να ακολουθήσω την προτροπή τριών γιατρών για άμεσο χειρουργείο. Χωρίς να έχω ξανακάνει φυσικοθεραπεία αποφάσισα να έρθω εδώ έχοντας παρακολουθήσει τη δουλειά σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Από το πρώτο κι όλας ραντεβού, μετά από αναλυτική διερεύνηση του προβλήματος, υπήρξε μικρή βελτίωση στη μηχανική εμπλοκή. Οι ασκήσεις με βοήθησαν πολύ και μετά από 10 ραντεβού το πρόβλημά μου αποκαταστάθηκε. Ο χώρος πάντα καθρός , με ωραία μουσική. Το χαμόγελο, η ευγένεια και η εξυπηρέτηση σε προδιαθέτουν θετικά. Γενικά οι άνθρωποι αυτοί από την πρώτη στιγμή κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου και πραγματικά με βοήθησαν ουσιαστικά. Εννοείται ότι έχω ήδη συστήσει το κέντρο σας σε φίλους και γνωστούς ανεπιφύλαχτα.

Μυρσίνη Πετρούλια

Είχα αυχενικό σύνδρομο και πόνο στον ώμο. Αποφάσισα να έρθω σε εσάς γιατί είχα ακούσει θετικές κριτικές. Είχα ξανακάνει φυσικοθεραπεία στο παρελθόν αλλά αποφάσισα να σας εμπιστευτώ λόγω των καλών συστάσεων. Με βοηθήσατε αρκετά, ένιωσα αμέσως ανακούφιση. Ο πόνος μειώθηκε και η κινήσεις βελτιώθηκαν. Ο βελονισμός με βοήθησε περισότερο και μου άρεσαν οι μαλάξεις στην πάσχουσα περιοχή. Επίσης μου άρεσε πολύ η φιλοξενία σας. Φυσικά και θα σας σύστηνα για τον επαγγελματισμό σας. Να συνεχίσετε έτσι.

Βλάμη Αθανασία

Ηρθα για ένα χρόνιο πρόβλημα στον ώμο. Σας γνώρισα μέσω της μητέρας μου που είχε έρθει για αποκατάσταση μετά από κάταγμα επιγονατίδας και είχε εκτιμήσει τον επαγγελματισμό, τις γνώσεις αλλά και την ανθρώπινη επαφή. Μου δείξατε ακριβώς τις ασκήσεις που χρειάζομαι για να ξεπεράσω το πρόβλημά μου. Συνεχίζω τις ασκήσεις και νοιώθω ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται πολύ καλά, ενώ θεωρούσα ότι θα «ζήσω μαζί του». Μεταδίδετε μια σιγουριά γι’αυτό που κάνετε και κάνετε τον ασθενή να νοιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Σίγουρα θα σας σύστηνα σε φίλους ή συγγενείς για όλους τους παραπάνω λόγους, συν το πολύ ευχάριστο περιβάλλον στο χώρο σας.

Ρεα Δ

Ηρθα σε εσάς για αποκατάσταση μετά από χειρουργική αντιμετώπιση κατάγματος επιγονατίδας. Δεν είχα ξανακάνει φυσικοθεραπεία στο παρελθόν. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι διάφορες ασκήσεις. Μπορώ και κινούμαι πλέον χωρίς βοήθεια. Εκτός από τη δουλειά σας μου άρεσαν επίσης η ευγένεια, η προθυμία, ο επαγγελματισμός και η ευσυνειδησία σας. Σίγουρα θα σας σύστηνα και σε άλλους. Πολλές ευχές για συνέχεια στο έργο σας.

Μαρία Δ.

Παρότι υπάρχει μια σοβαρή βλάβη , επέλεξα να κάνω συντηρητική αντιμετώπιση διότι δεν ήθελα να χειρουργηθώ τη δεδομένη στιγμή. Αφού αναλύθηκαν οι περιορισμοί της συντηρητικής αντιμετώπισης , ακολουθήθηκε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης με στόχο την πλήρη τροχιά του γόνατος πράγμα που επετεύχθη. Στη συνέχεια δόθηκε έμφασης τη βελτίωση της ισορροπίας και της ιδιοδεκτικότητας, καθώς και τη βελτίωση της δύναμης και στα δυο πόδια. Το γόνατο είναι λειτουργικό  και δεν εμποδίζει στις καθημερινές δραστηριότητες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική δουλειά που μου έγινε και από το αποτέλεσμά της επίσης. Το γόνατο μου είναι πάρα πολύ καλά πια μετά από μόλις 7 θεραπείες.

Νικόλαος Ρωμανάκης

Ο Κώστας Σακελλαρίου είναι ένας εξαίρετος επιστήμων και φυσιοθεραπευτής  με επαγγελματική συνείδηση .  Τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια όταν είχα τραυματισθεί  σε τροχαίο ατύχημα και ήμουν χειρουργημένος με 4 βίδες στο γόνατο.  Ο Κώστας πρόθυμα ερχόταν σπίτι για τις πρώτες απαραίτητες θεραπείες και στην συνέχεια πήγαινα στο θεραπευτήριο  του, όπου με υπομονή και εξειδικευμένες γνώσεις  και τεχνικές, φρόντισε να αποκατασταθεί το γόνατο μου. Αυτή ήταν  η αρχή της γνωριμίας μας.  Μερικά χρόνια αργότερα, όταν μου προέκυψε ρήξη μηνίσκου στο αριστερό μου πόδι, πάλι οι συνεδρίες  μαζί του έκαναν το θαύμα τους, συνεπικουρούμενες από την άψογη συνεργάτιδά του, και σε σύντομο χρονικό διάστημα η ρήξη αποτέλεσε παρελθόν!   Ο χώρος του θεραπευτηρίου είναι όμορφα διακοσμημένος και σου προκαλεί ηρεμία όταν κάνεις τις ασκήσεις σου.  Εκτός από τον άριστα καταρτισμένο επιστημονικά φυσιοθεραπευτή, ο Κώστας επίσης διακρίνεται για την ιδιαίτερη φροντίδα και  προσοχή που δίνει στους ασθενείς του.  Μα, πάνω από όλα, το χιούμορ του σου δημιουργεί ένα περιβάλλον ευχάριστο προκειμένου ο ασθενής να μπορεί να αισθάνεται άνετα  και χαλαρός.  Συστήνω ανεπιφύλακτα τον επαγγελματία Κώστα Σακελλαρίου σε όσους χρειάζονται την ειδική και προσωπική  φροντίδα της φυσικοθεραπείας διότι γνωρίζει άριστα τα της επιστήμης του και την μεταχειρίζεται τέλεια προς όφελος των ασθενών του.

Γεώργιος Γεράκης