Σχετικά με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Manual Physiotherapy Γλυφάδας

  • Φυσικοθεραπεία
  • Manual Therapy
  • Ηλεκτροθεραπεία
  • Βιοϊατρικός βελονισμός
  • Θεραπευτική άσκηση
  • Clinical Pilates – Pilates studio
  • Μέθοδος Schroth για τη σκολίωση

Είμαστε πάντα δίπλα στον άνθρωπο σε κάθε βήμα της θεραπείας του, σε όλα τα στάδια της θεραπευτικής άσκησης αλλά και στη φάση επιστροφής στις καθημερινές δραστηριότητες είτε αυτές είναι το άθλημα, το χόμπι ή η εργασία.

Είμαστε μια ομάδα φυσικοθεραπευτών με όραμα την πλήρη αποκατάσταση της υγείας των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και την επιστροφή τους στην  καθημερινότητα και τους κανονικούς ρυθμούς ζωής όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο χώρος μας είναι σχεδιασμένος  έτσι ώστε να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας με εξειδίκευση στο Manual Therapy, θεραπευτική άσκηση με στόχο την γρήγορη και έγκαιρη έναρξη των φυσιολογικών καθημερινών δραστηριοτήτων, προγράμματα άσκησης κλινικού πιλάτες  αλλά και υπηρεσίες  βιοϊατρικού βελονισμού για κάθε μυοσκελετικό πρόβλημα.

Παρέχουμε επίσης συμβουλές και σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων αποθεραπείας και συντήρησης της φυσικής κατάστασης μετά το τέλος των θεραπειών, σύμφωνα με  τις εξατομικευμένες ανάγκες και τους στόχους που έχει ο κάθε άνθρωπος.

Ο χώρος μας στη Γλυφάδα, εκτός από το πλήρως εξοπλισμένο φυσικοθεραπευτήριο, έχει 2 γυμναστήρια με διαφορετική φιλοσοφία θεραπευτικής  άσκησης. Το ένα είναι στούντιο πιλάτες με σύγχρονο εξοπλισμό για το προγράμματα άσκησης αρχαρίων μέχρι και επαγγελματιών. Το δεύτερο γυμναστήριο είναι προσανατολισμένο στη θεραπευτική άσκηση με αντιστάσεις και βάρη, καλύπτοντας  όλο το φάσμα της λειτουργικής αποκατάστασης μετά από ατυχήματα, επεμβάσεις, οσφυαλγίες, προβλήματα αυχένα κλπ.

Έχουμε δυο αίθουσες θεραπείας για θεραπεία με φυσικά μέσα όπως TECAR, κρουστικό υπέρηχο, ηλεκτροθεραπεία,  αλλά και βιοϊατρικό βελονισμό  ή μάλαξη.

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των μυοσκελετικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων, μετεγχειρητικής φυσικοθεραπείας σε παθήσεις όπως οι μηνίσκοι, ο πρόσθιος και οπίσθιος χιαστός σύνδεσμοι, οι τενοντοπάθειες, οι ρήξεις τενόντων, οι επεμβάσεις στον ώμο, αρθροπλαστικές, επεμβάσεις καταγμάτων κλπ.

φυσικοθεραπεία αθηνα κωστασ σακελλαριου manuanphysiotherapy

Κέντρο Φυσικοθεραπείας Manual Physiotherapy ΓΛΥΦΑΔΑ

Καραϊσκάκη 23, Γλυφάδα, 16675 [χάρτης]
Τηλ: 216 0035521

Το Manualphysiotherapy είναι ένα Κέντρο Φυσικοθεραπείας, που λειτουργεί από το 1999 στου Ζωγράφου και πλέον και στη Γλυφάδα.

Το κέντρο είναι στελεχωμένο από μία ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων και εξοπλισμένο με σύγχρονες υποδομές φυσικοθεραπείας, θεραπευτικής άσκησης και θεραπευτικού πιλάτες, ώστε να μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά όλο το φάσμα των υπηρεσιών αποκατάστασης μυοσκελετικών παθήσεων.

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες φυσικοθεραπείας ακριβώς όπως θα θέλαμε να παρέχουν σε εμάς τους ίδιους αντίστοιχες υπηρεσίες, δηλαδή με επιστημονική επάρκεια, ευγένεια, σεβασμός, φροντίδα, σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, με κατανόηση στα πλαίσια μια προσωπικής σχέσης και όχι μαζικής παραγωγής.

  • Εξατομικευμένη προσέγγιση του ασθενή
  • Εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο
  • Εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων

Οι άνθρωποι που Manualphysiotherapy είναι όλοι προσεκτικά επιλεγμένοι και έχουν ολοκληρώσει την εξειδίκευσή τους στο Manual Therapy (εξειδίκευση στη μυοσκελετική φυσικοθεραπεία) και άλλα πεδία εξειδικευμένης επιμόρφωσης όπως η θεραπευτική άσκηση, ο ιατρικός βελονισμός κλπ.

Μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο όραμα για την πλήρη αποκατάσταση των ασθενών μας και την επιστροφή τους σύντομα και με ασφάλεια στις δραστηριότητες που έκαναν πριν την εμφάνιση του προβλήματός τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εξατομικευμένη θεραπευτική άσκηση είναι μέρος της θεραπείας από την αρχή.

Δείτε όλα τα βιογραφικά