Σχετικά με το Manual Physiotherapy Γλυφάδας

Είμαστε μια ομάδα φυσικοθεραπευτών με όραμα την πλήρη αποκατάσταση της υγείας των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και την επιστροφή τους στην  καθημερινότητα και τους κανονικούς ρυθμούς ζωής όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο χώρος μας είναι σχεδιασμένος  έτσι ώστε να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες  για ανακούφιση από συμπτώματα, θεραπευτική άσκηση με στόχο την γρήγορη και έγκαιρη έναρξη των φυσιολογικών καθημερινών δραστηριοτήτων, προγράμματα άσκησης κλινικού πιλάτες  αλλά και υπηρεσίες  βιοϊατρικού βελονισμού για κάθε μυοσκελετικό πρόβλημα.

Παρέχουμε επίσης συμβουλές και σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων αποθεραπείας και συντήρησης της φυσικής κατάστασης μετά το τέλος των θεραπειών, σύμφωνα με  τις εξατομικευμενες ανάγκες και τους στόχους που έχει ο κάθε άνθρωπος.

Ο χώρος μας έχει 2 γυμναστήρια με διαφορετική φιλοσοφία θεραπευτικής  άσκησης. Το ένα είναι στούντιο πιλάτες με σύγχρονο εξοπλισμό για το προγράμματα άσκησης αρχαρίων μέχρι και επαγγελματιών. Το δεύτερο γυμναστήριο είναι προσανατολισμένο στην λειτουργική άσκηση με αντιστάσεις και βάρη, καλύπτοντας  όλο το φάσμα της λειτουργικής αποκατάστασης μετά από ατυχήματα, επεμβάσεις, οσφυαλγίες, προβλήματα αυχένα κλπ.

Έχουμε δυο αίθουσες θεραπείας για θεραπεία με φυσικά μέσα όπως TECAR, κρουστικό υπέρηχο, ηλεκτροθεραπεία,  αλλά και βιοϊατρικό βελονισμό  ή μάλαξη.

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των μυοσκελετικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων, μετεγχειρητικής φυσικοθεραπείας σε παθήσεις όπως οι μηνίσκοι, ο πρόσθιος και οπίσθιος χιαστός σύνδεσμοι, οι τενοντοπάθειες, οι ρήξεις τενόντων, οι επεμβάσεις στον ώμο, αρθροπλαστικές, επεμβάσεις καταγμάτων κλπ.

Είμαστε πάντα δίπλα στον άνθρωπο σε κάθε βήμα της θεραπείας του, σε όλα τα στάδια της θεραπευτικής άσκησης αλλά και στη φάση επιστροφής στις καθημερινές δραστηριότητες είτε αυτές είναι το άθλημα, το χόμπι ή η εργασία.

Καραϊσκάκη 23, Γλυφάδα, 16675 [χάρτης]
Τηλ: 216 0035521