Σχετικά με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Manual Physiotherapy Ζωγράφου

  • Φυσικοθεραπεία
  • Manual Therapy
  • Θεραπευτική άσκηση
  • Ηλεκτροθεραπεία
  • Βιοϊατρικός βελονισμός
φυσικοθεραπεια αθηνα ζωγράφου χωρος θεραπειαςΤο Manual Physiotherapy Ζωγράφου ιδρύθηκε από το Φυσικοθεραπευτή Κώστα Σακελλαρίου και λειτουργεί από το 1999.
Είναι ένας χώρος στελεχωμένος από μία ομάδα διαφόρων φυσικοθεραπευτών με εξειδίκευση στη μυοσκελετική φυσικοθεραπεία (Manual Therapy).
Το φυσικοθεραπευτήριο είναι εξοπλισμένο τόσο με φυσικά μέσα όπως TECAR, ηλεκτροθεραπεία, συσκευή εκγύμνασης με περιορισμο της αιματικης ροής (Blood Flow Restrictions), όσο και με ειδικό εξοπλισμό θεραπευτικής άσκησης: συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για αποκαστασης οπως της Norsk για ασκήσεις πλάτης που δεν καταπονούν τον αυχένα, Total gym gravity system που εξασφαλίζει γρήγορη αποκατάσταση με ασφάλεια χωρίς παρενέργειες, συστήματα ιδιοδεκτικότητας και εκπαίδευσης ισορροπίας. Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες βιοϊατρικου βελονισμού για μια ευρεία γκάμα μυοσκελετικών παθήσεων.
Οι υπηρεσίες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να είναι στο επίκεντρο πάντα ο ασθενής, με στόχο την όσο το δυνατόν γρήγορη και πλήρη επιστροφή του στις φυσιολογικές καθημερινές δραστηριότητες και υποχρεώσεις του. Καλύπτεται αποτελεσματικά όλο το φάσμα των υπηρεσιών αποκατάσταστασης μυοσκελετικών παθήσεων αλλά και δύσκολων επώδυνων προβλημάτων.
Αβύδου 15, Ζωγράφου, 15771, Αττική [χάρτης]