Καλλιόπη Σ.

Ηλικία: 27 ετών

Ημερομηνία Έναρξης: 18.03.15

Διάγνωση: Αλγαισθησία στην Αυχενική και Θωρακική μοίρα

Η Καλλιόπη είχε  έντονο πιάσιμο και τεντώματο σε κινησεις του αυχένα της και όταν πίεζε  τα σημεία που την ενοχλούσαν πονούσε χειρότερα.Αυτό υπήρχε  εδώ και 8-9 μήνες. Η ένταση του πιασίματος όλο αυτό τον καιρό ήταν  8 όταν η χειρότερη ενόχληση βαθμολογείται με 10. Την ενοχλούσε ακόμη και το βράδυ. Η ενόχληση αυτή ήταν γενικευμένη και στην πλάτη αλλά με περισσότερη ένταση στον αυχένα. Το πρωί ξυπνούσε λιγο πιο πιασμένη και μετά απο λίγο η ένταση έφτανε στο μέγιστο . Όσο προχωρούσε  η μέρα αυξανόταν η αίσθηση της κούρασης και αν πήγαινε μέχρι το απόγευμα χωρίς διάλειμα θα πιάει και πονοκέφαλος. Πονοκέφαλο έχει 1-2 φορές την εβδομάδα.

Η μαρτυρία της μετά τη θεραπεία: "Πολύ ευχάριστο περιβάλλον και ο πιο δυνατός και επίμονος πόνος ξεχνιέται απο την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε".

Τελευταία Νέα

  • Μήπως κάθεστε στο κρεβάτι περισσότερο από όσο χρειάζεται;

    Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να επουλώνει τις βλάβες από μόνος του. Η διαδικασία της επούλωσης-ανάρρωσης γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όταν δεν υπάρχουν εμπόδια που την επηρεάζουν αρνητικά. (1)

Δείτε μας στο

Youtube 2

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Αβύδου 15, Ζωγράφου, 15771

Τηλ: 210 77.84.822

Φαξ: 210 77.84.822

manualph logo