Πολυξένη Μ.

Ηλικία: 57 ετών

Ημερομηνία Έναρξης: 07.01.15

Διάγνωση: Ινομυαλγία - Αυχεναλγία

«Έχω πόνο αφόρητο στον αυχένα εδώ και 20 χρόνια ,έχω κάνει τα πάντα από φυσικοθεραπείες, χειροπρακτικές και διάφορες άλλες τεχνικές αλλά το πρόβλημα ποτέ δεν λύθηκε. Κάθε εβδομάδα έστω μία φορά θα με πιάσει σε σημείο που νομίζω ότι θα πεθάνω και πολλές φορές μου κρατάει έως δύο και τρείς ημέρες. Από τότε που ξεκίνησα στο Manualphysiotherapy, ο πόνος έχει μετριαστεί και είναι πιο υποφερτός, δεν έχω αυτές τις έντονες κρίσεις που είχα και ακόμα σε σκηνικά έντονης πίεσης (όπως η νοσηλεία του συζύγου μου στο νοσοκομείο)κατάφερα να το διαχειριστώ και να συγκρατήσω τον πόνο σε χαμηλό επίπεδο. Γενικά είναι πιο ελεγχόμενη η κατάσταση από πριν. Έχω επισκεφθεί και ιατρείο πόνου σε κρατικό νοσοκομείο. Τις τελευταίες 5 μέρες που έρχομαι νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ ικανοποιημένη και πολύ χαρούμενη που τελικά κατάφερα να κάνω κάτι που είχε αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια με τόσα που έχω περάσει είχα απογοητευτεί ότι δεν θα γινόταν τίποτα γιατί έχω πάει σε πάρα πολλούς και είχε δοκιμάσει τα πάντα από τεχνικές ,βελονισμούς κ.α χωρίς να δω κάποια διαφορά. Ο κύριος Σακελλαρίου με βοήθησε πάρα πολύ να κινητοποιηθώ και με ενίσχυσε στο να μην παραιτούμαι κάθε φορά που νοιώθω κάποιον πόνο. Κατάλαβα ότι είναι ψυχοσωματικό το πρόβλημα της και με βοήθησε να το δω με άλλο μάτι. Η ομάδα του Manualphysiotherapy είναι από τις λίγες περιπτώσεις που κατάφερε όχι μόνο να με βοηθήσει στον πόνο μου, αλλά και να νοιώσω δεμένη ανθρώπινα μαζί της τόσο πολύ, σε διάστημα μόνο 10 θεραπειών που κάναμε».

Τελευταία Νέα

 • Μήπως κάθεστε στο κρεβάτι περισσότερο από όσο χρειάζεται;

  Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να επουλώνει τις βλάβες από μόνος του. Η διαδικασία της επούλωσης-ανάρρωσης γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όταν δεν υπάρχουν εμπόδια που την επηρεάζουν αρνητικά. (1)

 • Συχνοί τραυματισμοί στο γυμναστήριο

  Σακελλαρίου Κωνσταντίνος, ΡΤ-ΟΜΤ            
  Senior Clinical Instructor                                                 
  Certified Adults’ Educator

  ff558c5454bb72a3ad82bd6bec9b3429

   

  Οι τραυματισμοί στο γυμναστήριο μπορεί να συμβούν είτε ξαφνικά κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας, ή αθροιστικά σε βάθος χρόνου. Συνήθως τα αίτια είναι ο συνδυασμός πολλών παραγόντων , όπως η φυσική κατάσταση του αθλουμένου, η εμπειρία του, το αν είναι αρχάριος ή όχι, η άσκηση που επιλέχθηκε, η τεχνική με την οποία εκτελέστηκε η άσκηση, η ταχύτητα, ανατομικές ιδιομορφίες που έχει ο αθλούμενος και δε γνωρίζει όπως γωνία συστροφής στο ισχίο, ακρώμιο τύπου ΙΙ ή ΙΙΙ, έλλειψη σωστής καθοδήγησης και προθέρμανσης, απότομη αύξηση του βαθμού δυσκολίας μιας άσκησης, γρήγορη ένταξη σε πλήρες προπονητικό πρόγραμμα μετά από κάποιο τραυματισμό  κλπ.

   

    

 • Στάσεις και ενστάσεις

  Από τη μικρή μας ηλικία, ακούμενα μας λένε να κρατάμε «ίσιο» , «στητό», «σωστά» το σώμα μας. Ακούγεται όμορφο , λογικό και υγιές. Τι θα γίνει όμως αν δεν κρατάμε το σώμα μας στη «σωστή» στάση; 

 • ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ : λαμπάκια, μπουρμπουλήθρες, ιδρώτας…

  Πόσο μας χρειάζονται κάποια απο τα μέσα της Φυσικοθεραπείας;

Δείτε μας στο

Youtube

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Αβύδου 15, Ζωγράφου, 15771

Τηλ: 210 77.84.822

Φαξ: 210 77.84.822

manualph logo